27 Ocak 2013 Pazar

Sizce Pokemon Finali Nasıl Olmalı

Sizce Pokemon Finali Nasıl OlmalıSizlere soruyoruz pokemon sezonları bitiminde en son olarak neler görmek isterdiniz, nasıl bir son ile pokemonu uğurlamak isterdiniz. İşte sizlere fırsat yazın bakalım senaryolarınızı.

ben olsam böyle fantastik bir senaryo yazardım;

- gible garchomp olup ash’in ilk uber pokesi olmalı.

- ho-oh ve ash karşılaşmalı. ho-oh aralarındaki elektriğin farkına varmalı ve ash’in takımına katılıp ash’in ilk ve tek efsanevi pokemonu olmalı.

- ash ho-oh’un da katkısıyla isshu şampiyonu olmalı. fakat finalde takuto tarzı bir adam yenmeli. yani efsane vs efsane maçı olmalı. şampiyonluktan sonra ho-oh takımdan ayrılmalı.

- ash 1 sezon da isshu elite four ve şampiyonla mücadele etmeli. bu sezonda charizard, squirtle, snorlax, sceptile gibi eski dostlarını çağırmalı ve zar zor da olsa elite four’u geçip isshu şampiyonuyla maç yapmalı. bu maçı kaybedip kanto’ya dönmeli.

- kendisi de trainer olmak için evden ayrılan ash’in babası oğul özlemi çekip eve dönmeli.

- ash ve misty arasında duygusal bağ kurulmalı.

- ash kanto ligine tekrar katılma kararı alıp. ligde finale kadar yükselmeli. finalde babasıyla karşılaşıp, babasını yenmeli Big Grin

- roket takımı dağılmalı. jessie küçükken olduğu gibi poke center’da hemşire olmalı, james bitki pokelerini çok sevdiği için grass GYM açma kararı almalı. miyav’da aşık olduğu başka bir miyav ve sahibiyle kalmalı.

- dawn ve may’den farklı bölgelerde birer tane grand slam şampiyonluğu haberleri gelmeli.

- ash önce kanto elite four sonra da kanto şampiyonunu yenmeli. kanto şampiyonuyla yaptığı maçta en iyi dostu pikachu yıldızlaşmalı. ash kanto şampiyonu olarak o bölgede kalmalı.


Sizce Pokemon Finali Nasıl Olmalı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder