29 Ocak 2013 Salı

2013 Yatak Odası Dekorasyonu ve Modelleri

Özellikle çalışan insanların evlerinde geçirdiği süre neredeyse 12 saat yani günün yarısı kadar. Evde geçirilen bu sürenin de hemen hemen 8 saati yatak odasında geçmekte. Diyebiliriz ki evde geçirilen sürenin %60-70 ini yatak odalarımızda geçiriyoruz. Durum böyle iken yatak odaları bizim için en önemli oda haline geliyor.

Yatak odası takımlarını seçerken rahatlık diğer bütün segmentlerin önünde gelmelidir diye düşünüyorum. Özellikle yatak seçimini yaparken bunu titizlikle yapmak gerekir. Vücudunuza ve iskelet sisteminize zarar vermeyecek yataklar tercih edilmeli kullanılan malzemelerin sağlık yönünden zararları olup olmadığı araştırılmalıdır. Yine yatak odalarımızın fazla toz barındırabilecek eşya ve aksesuarlardan arındırılması sağlımız için fayda sağlayacak diğer bir unsurdur.

Sağlığın yanı sıra yatak odası mobilyalarını seçerken kullanım kolaylıklarını ön planda tutmalıyız. Örneğin gardroplarınızı sürgülü kapak kullanılan modellerden tercih etmeniz size kullanım kolaylığının yanı sıra odanızda genişlikte sağlayacaktır. Yine çok çekmeceli ürünler giyeceklerinizi ve aksesuarlarınızı daha geniş bir yelpazede tasnif etmenizi sağlayarak aradığınız kıyafetleri ve aksesuarları daha kolay bulabilmeniz ve ortamın daha derli toplu kalabilmesi adına oldukça önemlidir.

2013 yatak odası modelleri

2013 yılı yatak odası modellerini sizlerle paylaşmadan önce, satın alacağınız mobilyaların garanti sürelerine, montaj ve nakliye hizmetlerine göre değerlendirmenizin sizin yararınıza olacağını söylemek istiyorum. Şimdi sizleri bazı mobilya markalarının yatak odası takımı modelleri ile başbaşa bırakmak istiyorum.


2013 Yatak Odası Dekorasyonu ve Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder