30 Ocak 2013 Çarşamba

Erkekler Nasıl Makyajlı Kadınlardan Hoşlanır?

Kadın ve makyaj işte ayrılmaz, bölünmez ve parçalanamaz ikili. Tüm bayanların sahip oldukları güzelliklerinin yarısını borçlu oldukları olay. Peki ne için? Karşı cinse güzel görünmek, hoş bir görünüme girmek için. Bizlerde bu yazımızda sizlere faydalı olacağını düşündüğümüz bir konuyu sizler ile paylaşıyoruz. Umarım beğenirsiniz. Şimdi konuya girelim.

Tüm kadınlar erkeklere seksi gelen ve gözlerine güzel görünen makyajları yapmak isterler. Bunun için çok fazla vakit kaybetmeye gerek yok. Cosmopolitan dergisi Ocak ayı sayısında erkeklere seksi gelen makyajları yazdı. Bakın hangi makyaj stilinden uzak durup hangisine yönelmeliyiz.

Bronzlaştırıcı Losyonlardan Uzak Durun

Siz bikinilerinizle şezlonga uzanmış güneşlenirken hiçbir sorunları olmayan erkekler için, otobronzan ürün kullanıyor olmanız dünya kupası maçının düğün gününe denk gelmesi kadar kötü. Beden dili ve davranış uzmanları, bu durumu şöyle açıklıyor: Erkekler için sağlıklı görünen bronz bir ten, partnerinin iyi genlere sahip olduğu anlamına geliyor. Doğal olmayan, sonradan bronzlaştırıcı losyonlarla renklendirilen bir ten ise tam tersini ifade ediyor. Beyaz tene uygulanan pembe allık seksüel bir imaj çizerken, turuncu bir maske bu imaja gölge düşürüyor. Modern erkeklerin doğallık aşkı, makyaj çantanızdaki bronzlaştırıcıyı renkli bir nemlendiriciyle değiştirmenizi gerektiriyor.

Bir Kadını Vücuduna Krem Sürerken İzlemek Çok Seksi

Agent Provocateur, Silk Body Elixir, vücut losyonu içeriğindeki Hindistan cevizi, babassu yağı ve bir çeşit doğal afrodizyak olan epimedyum ile sevgilinizi baştan çıkarabilirsiniz. Siz losyonunuzu sürerken o ellerini sizden uzak tutamayacak.

İş Kesinlikle Göz Makyajında Bitiyor

Araştırmalarımız sonucunda tekrar tekrar karşımıza çıkan tek bir şey vardı ki o da dikkat çekici gözlerin erkekler üzerindeki etkisinin ne denli büyük olduğuydu. Erkekler belirginleştirilmiş ve göz kalemi uygulanmış makyajı çok seksi buluyor. Yorgun ve cansız bakışları tek bir ürünle femfatal hale dönüştürebilirsiniz. Nasıl mı? Elbette likit eye liner’la. Göz pınarlarından uygulamaya başlayın. Orta kısma ulaştığınızda fırçaya biraz baskı uygulayarak hattın kalınlaşmasını sağlayın. Sona ulaştığınızdaysa yukarı doğru kıvrılan bir kuyruk yaratın. Eye liner kuruyana kadar gözlerinizi kapalı tutun. Böylece dağılmasını önlemiş olacaksınız.


Erkekler Nasıl Makyajlı Kadınlardan Hoşlanır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder