29 Ocak 2013 Salı

Patara Bayan Bluz Modelleri ve Fiyatları

İlkbahar ve yaza hazırlık dönemine erken giren mağaza ve moda sitelerinde vitrinleri süsleyen bluz modelleri ve tasarımlarında en önemli olan markalardan birisi olan Patara markası bana kalırsa pazara bomba gibi düşecek derim. Bu markanın tasarım ve moda anlayışına değinmek gerekirse. Patara alışılmış kesimlerin, üzerinize tam oturan sweatlerin ve kazakların aksine, bol kesim ve ince detaylı ürünleriyle fark yaratıyor. Tasarımlarını sezon trendi baskılarla hareketlendiren firma gösterişli popülerlikle sade bir tarz arasında ince bir çizgide. Kendinize ait hissedeceğiniz bu ürünlere sahip olma fırsatını kaçırmayın.

Tabi ki şimdiki hava koşulları düşünüldüğünde diyebilirsiniz bu bluz bu havada nasıl olacak. Eğer siz bir davete veya bir kutlamaya yani kapalı ortamda bir yerlerde bulunacağınız zamanlar için bence bluz kış – yaz diye bir mevsim sınırlaması koymak çok yanlış. Bir diğer yandan ise kendimize uyan bir tasarımı şimdiden bulup gardırobuna veya dolabına koymak hem kendinizi daha rahat hem de anlık hava değişimlerinde kendinize uydurabileceğiniz bir kıyafet kombinemiz olması bir avantajdır.

Kısaca Patara marka bluz fiyatlarına değinecek olursak sizleri yormayacağını söyleyeyim. Yormayacak bu fiyatlar sizleri edim neden mi iste nedeni. Bir Patara marka bluz fiyatı 50 tl ile 80 tl arasında mağazalarda satışa sunulmakta. Ayrıca %50 ye varan indirimlerle çevrimiçi alışveriş sitelerinden de bu bluzlere sahip olabilirsiniz.

Bu kadar konuşmadan sonra dilerseniz birde Patara marka bayan bluzlerden oluşan fotoğraf galerimize göz atın ve gerisine siz karar verin derim.


Patara Bayan Bluz Modelleri ve Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder