23 Ocak 2013 Çarşamba

Özel Baymak Servis Telefonları

Beyaz eşyaların ve küçük ev aletlerinin hayatımızı oldukça kolaylaştırdığı bir gerçek… Arızalanmaları halinde ise sağladıkları konfordan mahrum kalıyoruz. Ancak önemli olan bu mahrumiyeti en kısa süreye indirgeyebilmek. Eğer arızalanan ürün Baymak marka ise ürününüze kısa sürede kavuşabilirsiniz. Çünkü Baymak Servis İzmir olarak sizlere verdiğimiz her türlü tamirat ve onarım hizmetini oldukça kısa sürede tamamlıyoruz. Siz arızalanan eşyalarınızın yokluğunu hissetmeden eskisinden daha sağlam olarak teslim ediyoruz.

Özellikle sık kullanılan ürünlerin arıza yapmaması mümkün değildir. Ürünün markası, modeli ne olursa olsun, kullanıldıkça yıpranmasının önüne geçilemez. Ancak onların ömrünü uzatmak elinizde… Ürünleri kullanım kılavuzunda yazan direktifler doğrultusunda çalıştırmanız kadar onların periyodik bakımlarını yaptırmanız da mühimdir. Baymak Servis İzmir, her çeşit ürünün model gözetmeksizin bakımını yapmaktadır. Bakım sırasında yapılan teknik kontroller, ürünün zaman içerisinde çıkarabileceği sorunları da ortaya koymaktadır.

Bu durumda arıza önceden önlenebilmektedir. Özellikle kombi ve klimaların bakımının zamanında yapılması son derece önemli… Bu cihazların bakımlarının ihmali, sağlık sorunlarını da beraberinde getirebilir.

Özel Baymak Servis Telefonu -444 7 404

Uzman kadromuzla verdiğimiz tüm bakım, onarım ve montaj hizmetlerinden yararlanabilmek için bize 444 7 404 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Tarafımızdan gerçekleştirilen her türlü yedek parça değişimi ve işçilik hizmetlerimiz 1 yıl garantilidir. Onarım ve bakım için teslim aldığımız ürünleri en kısa sürede sizlere çalışır halde iade etmekteyiz. Bize güvenle ulaşabilirsiniz.


Özel Baymak Servis Telefonları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder