30 Ocak 2013 Çarşamba

İnci Kadın Bot Modelleri ve Fiyatları

Öncelikle inci markası ve geçmişinden biraz bahsedelim.  İnci, 90 yıl önce İstanbul’da başlayan öyküsüne şu anda 32 ülkede devam ediyor. En kaliteli materyalleri dünya modasını yakından takip ederek, en özgün ve gündemde olan modellerle birleştiriyor. Stilinden ödün vermeyen, tek başına tüm kombinden rol çalabilecek kadar dikkat çekici olmasına rağmen rahatlıktan feragat etmeyen bu ayakkabılarla, normalde zor olan hazırlanma ritüeli bir zevk haline geliyor. İnci en dikkat çekici ve özgün modelleriyle Modazor sitesinde sizler ile buluşuyor.

Bu yazımızda yukarıda biraz bahsettiğimiz İnci markasının bayan bot modellerine değineceğiz. Renkli tasarımları kadar sade ve rahatlığa verdiği önemle de bayanların sevdiği markalardan birisi haline gelen inci markasının bot modelleri de her bayanın işte benim aradığım bot, işte bu beni yansıtan ya da benim için üretilmiş bir model diye nitelendirebileceği bir çok tasarımı bünyesinde barındırıyor. Fiyat konusuna değinecek olursak ta İnci bayan bot fiyatları 200 tl den başlayan fiyatlarla alıcısı ile buluşuyor. Bu botlara tüm inci satış mağazalarından ve çevrimiçi birçok alışveriş sitesinden temin edebilirsiniz.

Şimdi sizler için hazırladığımız İnci Kadın Bot Modellerinden oluşan fotoğraf galerimiz ile sizleri baş başa bırakıyoruz. Keyifli günler dileğiyle takipte kalın.


İnci Kadın Bot Modelleri ve Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder