10 Ocak 2013 Perşembe

Üsküdar-En İyi Vaillant Servisi Nerede?

Herkesin evinde mutlaka bir Vaillant ürün bulunur. Bu eşyalar zaman zaman zaman bozulabilir veya ufak bir problem çıkartabilir. Böyle durumlarda Vaillant servis çağrı merkezinin 444 7 404 nolu telefonu arayabilir ve en yakın servis elemanlarının size yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Böylece bozulan veya problem çıkaran eşyanızın hemen onarımı sağlanır.

Alanında deneyimli ve eğitimli uzman elemanlar her zaman hizmet etmeye hazırdır. Güler yüzlü, çalışkan ve teknolojik olarak donanımlı servis elemanları her an problemlerinizi çözmeye hazır beklerler.

Üsküdar Vaillant Servisi – 444 7 404

Müşteri memnuniyetinin en büyük prensiplerinden birisi olan servis elemanları 7 gün 24 saat çağrı merkezinin yönlendirmesi ile hizmet için hazırdır.
Bazı beyaz eşyaların düzenli olarak bakımı yapılması gerekir. Bu yüzden belirli zamanlarda rutin bakımlarını yaptırmak gerekir. Yoksa vaktinden çok daha önce bozulabilir. Vaillant Servis Üsküdar tam da bu anda imdadınıza koşacaktır.

Bozulan ve tamir edilen eşyaların, işçiliğin ve değiştirilen yedek parçaların bir yıl garantisi bulunmaktadır. Bu süre içinde tekrar bozulduğu takdirde ücretsiz olarak onarımı yapılacaktır.
Teknolojinin gelişen ve değişen imkanlarını kullanan ve elemanlarını yeni teknolojiye göre eğiten Vaillant Özel Teknik Servis uzman eleman kadrosu ile her zaman müşterinin hizmetinde olmaktan haklı bir gurur duymaktadır.
Son derece güvenilir, kaliteli ve aynı zamanda garantili bir servis hizmeti sunarak günün her saatinde ulaşılabilen ve müşterisini mağdur etmeyen bir servis Vaillant servisidir.


Üsküdar-En İyi Vaillant Servisi Nerede?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder