10 Ocak 2013 Perşembe

Altus Teknik Servis - 444 7 404

Türkiye’ nin önemli illeri arasında olan Adana ilimizde Altus Teknik Servis olarak hizmet vermekteyiz. Kalite anlayışımızla ve sizlere yaklaşımımızla her zaman bir numara olmayı hedeflediğimiz gibi sektöründe ileri gelen servislerinden bir tanesi olduk… Hizmetlerimiz Türkiye’nin büyük şehirlerinde çeşitli ve farklı yöntemlerle kaliteli sunum yaparak sizlere hizmet vermekteyiz. Bizler her zaman müşterilerimizin kalitesini ve bize duyarlılığını göz önünde bulundurarak ekip ve ekipmanlarımızla profesyonel bir şekilde hizmetlerimizi sunmaktayız.

Altus Teknik Servis Numaraları

Ayrıca bizlere ulaşmak artık daha kolay ve basit… Çünkü bizler sizlere bir telefon kadar yakınız ve artık her evde, işte, ofiste internet ortamı bulunmaktadır. Bizlere web üzerinden de ulaşabilir ve bizlerden teknik destek alabilirsiniz. Bizlere 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz telefon numaramız 444 07 404 nolu telefondan bizlere gönül rahatlığıyla ulaşabilirsiniz. Bizler sizler için kullandığımız ürünlerde kesinlikle spot veya yan sanayi diye tabir edilen parçaları kullanmıyoruz. Çünkü bizler Altus Teknik ürünlerinin servisleriyiz. Hizmetimiz kalitemizden bellidir. Sizler için kaliteli hizmetin tek adresi Altus Teknik Servis olduğuna inanıyoruz.

Bizlere gelip getirdiğiniz ürünlerin parçaları değişmek gerektiğinde öncelik hakkını sizlere soruyor ve sizlerden olumlu cevap alırsak değişiyoruz… Ayrıca değiştiğimiz parçaları servis garantili yaparak sizlere özel hizmetlerimiz arasında 1 yıl servis garantili parçalarınız olmuş oluyor. Bizlerde hizmet bitmek bilmiyor, çünkü bizler sizlerin arızalı ya da bozuk eşyalarınızı verdiğiniz adresten alıyor, tamirini yapıyor ve yine verdiğiniz adrese gönül rahatlığıyla teslim ediyoruz.

Site : http://www.altusteknikservis.com/


Altus Teknik Servis - 444 7 404

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder