3 Ocak 2013 Perşembe

Oyun Kolu Yenilendi!

Yaklaşık 5 yıldır sizlere hizmet vermekte olan Oyunkolu.com sitemizi yeniledik. Gelişen internet ortamına uyum sağlayan yeni tasarımı ve özellikleri ile artık oyun oynamak ve yeni oyunlar hakkında bilgi almak daha da kolay olacak. Günümüzde internetten oynanan oyunlar oyun piyasasının neredeyse yarısını oluşturmakta. İnternet üzerinde binlerce oyun sitesi olmasına karşılık bu sitelerden çok az sayıda kaliteli hizmet veren websitesi olduğunu söyleyebiliriz.

Bizler Oyunkolu ekibi olarak siz değerli ziyaretçilerimize ve internet üzerinden oyun oynamayı seven tüm kişiler için sitemize en son çıkan flash oyunları eklemekten ve bu oyunları sizlere hiç bir ücret talep etmeksizin sunmaktan gurur duyuyoruz. Oyun Kolu sitemizde birçok kategoride binlerce oyunmuz bulunmaktadır. Bu kategorilerin içinde başlıcaları şunlardır; Giysi giydirme oyunları ile tüm küçük bayanların severek oynadıkları ve moda becerilerinin yanı sıra yaratıcılıklarını da arttıran bu oyun kategorisinde sizlerde son moda giysiler ile mankenleri giydirebilirsiniz. Ayrıca dünyadanın yeni trendleri arasında yer alan oyun çeşidi Friv oyunlarıda oyun kolu sitesinde bulabilirsiniz. Bunların dışında çok da uzak olmadığınız dövüş, savaş, çizgi film karekterlerinden sue, winx gibi oyunların bulunduğu birçok kategori mevcut.

Sizlerde girip kendiniz görmeniz gerek diye düşünüyorum. Bence internetteki kaliteli sayılabilecek oyun sitelerinin başında gelen bir site.


Oyun Kolu Yenilendi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder