30 Ocak 2013 Çarşamba

İlişkiniz Gerçek mi?

Çoğu zaman ilişkilerde şu soru ile karşılaşmamak için kendimizi çok zorlarız. Peki bu soru ne? İşte sizlere o suru ve cevabını bulmanıza yardım edecek faydalı bilgiler. Sizde ilişkinize değer veren biri iseniz mutlaka bu yı okumalısınız.

Sevgilinizi çok seviyor ama onun size karşı beslediği hislerden emin olamıyor musunuz? Şüpheci olmaya gerek yok. Modazor aşk ve ilişkiler uzmanı size dikkat etmeniz gereken bir kaç küçük detayı açıklıyor. Bu detaylardan hareketle siz de o’nun, sizi gerçekten sevip sevmediğini anlayabilirsiniz.

Erkek arkadaşınızın ya da eşinizin sürekli aklındaysanız, size büyük bir aşk ve ilgi besliyor anlamına geliyor. Gün içinde size küçük detaylar hakkında mesajlar atıyorsa, şarkılar ya da gördüğü bazı kelimeler sizi ona hatırlatıyorsa sizi gerçekten seviyor demektir.

Kalabalık ortamlarda genelde sevgilisine dokunmaktan kaçan erkekler, yalnızca önemsedikleri ve “bu benim ilişkim” veya “bu sevdiğim kadın” mesajı vermek istedikleri kişilerle topluluk içinde yakınlaşır. Kolunu kalabalıkta omzunuza atıyorsa, sizinle birlikte olmaktan gurur duyuyor demektir.

Eğer size saygı duyuyorsa, bilin ki size aşık. Hayatınızdaki her detayı önemser, size iyi davranır, karakteristik özelliklerinizi sever ve başarılarınızı sizinle birlikte kutlar. Onun için tahammül edilemez şeyleri, sırf siz seviyorsunuz diye yapar.

Sizinle kavga etmekten çekinmiyor ya da özür dilemekten korkmuyorsa, ilişkinizin ne kadar güçlü olduğuna inanıyor demektir. Aşk, gururun bir kenara bırakılması demektir ve anlaşılan o da çoktan öyle yapmış.

Sizi koruyup kollamaya çalışıyor, hayatınızı kolaylaştırmaya çalışıyorsa, daha fazla düşüneceğiniz bir şey yok demektir. Size sırılsıklam aşık. Şüphe etmenize gerek yok.


İlişkiniz Gerçek mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder