5 Şubat 2013 Salı

2013 Moda Bayan Manto ve Kaban Modelleri

Son zamanlarda bayan moda tasarımcıları tarafından yaratılan bol kesim manto modellerine sıklıkla rastlanmaya başladı. Gözümüzün pek de alışkın olmadığı bol kesim kaban modellerinde doğru kullanımın önemi büyük.

Nostaljik bir görünüme sahip olan bol kesim mantolar doğru bir şekilde seçilmediği takdirde kötü bir fotoğraf ortaya çıkacaktır. Bol kesim manto seçiminde boyunuzun uzunluğu ve kısalığıyla, diğer vucut özelliklerinizi göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Bu noktada bol kesim kabanları koyu renkli olarak tasarlayan ve altın bir düğme ile farklı ve hareketli bir kullanım sunan Isabel Marant tasarımları doğru bir seçim olacaktır. Özellikle bu yılın kış koleksiyonlarında ünlü marka Celine, daha çok beyaz rengin hâkimiyetinde kışa yakışır, mükemmel bol kesim palto modelleri hazırlamış. Beyaz renginin asilliği ve bol kesim mantolar sahip olduğu nostaljik atmosfer mükemmel bir görüntü ortaya çıkarmış.

Bu yılın kış koleksiyonlarında siyah ve beyaz kadar canlı, cıvıl cıvıl renkli bol kesim mantolara da yer verilmiş. Bol kesim kaban kullanımında düz bir kullanım yerine hareketli bir kullanım istiyorsanız, kemerli modeller sizin için en idealidir.

Kış koleksiyonlarında yer alan pelerinli bol kesim mantolar mevsim için uygun ve son derece şık bir kullanım sunmaktadır.
Sezon indirimlerinin başladığı şu günlerde uygun fiyatlara manto sahibi olabilirsiniz.


2013 Moda Bayan Manto ve Kaban Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder