22 Şubat 2013 Cuma

Sogo Son Trend Babet Ayakkabı Modelleri

Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için Sogo markasının babet modellerini incelemeye aldık. Topuklu ayakkabı modellerinde olduğu gibi babet modellerinde de yine gerçek deri kullanmaya önem vermiş Sogo. Bu tasarımlarıyla hem ayak sağlığına hem de şık görünüşe verdiği önemi bir kez daha vurgulamış.

Yeni sezon babetlerinde de topuklu ayakkabı modellerindeki gibi sadeliği tercih etmiş ve bunu moda olarak aktaran bir markadır. Ağırlığını dışı gerçek süet deri, içi de deri olan modellerine vermiş. Bunun yanı sıra birkaç rugan model koymayı da ihmal etmemiş koleksiyonuna. Babetlerde topuklu ayakkabılarda olduğu kadar tokalı modelleri tercih etmemiş. Tercihini daha çok düz modellerden yana kullanmış. Ancak birkaç zincir tokalı ve kemerli model bulundurmayı da düşünmüş. İş yaşamı için giyilebilecek çok sade modellerle birlikte, komşunuza çay içmeye giderken giyebileceğiniz gündelik yaşama uygun ayaklarınıza hafif renk katacak modelleri de ihmal etmemiş. Diğer koleksiyonlarında olduğu gibi Sogo bu koleksiyonunda da birkaç leopar desenli babeti koleksiyona eklemeyi de unutmamış. Birçok kıyafet ile uyum içinde olan bu modeller ile evden pazara çıkarken bile şık görünmek mümkün.

Sogo geniş ürün yelpazesiyle, farklı renkler ve farklı model çeşitliliği ile her yaş grubuna hitap etmeyi başarmış gibi görünüyor. Babet modellerinin fiyatlarına da şöyle bir göz gezdirecek olursak, pahalı olan birkaç modelin dışında birçok hanımefendinin tercih edebileceği her keseye uygun modeller bulunmakta.

Sogo Son Trend Babet Ayakkabı Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Sogo Son Trend Babet Ayakkabı Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder