25 Şubat 2013 Pazartesi

Sogo Bayan Bot Modelleri ve Fiyatları

Bugün sizler için gezdik dolaştık ve Sogo marka bayan bot modellerini inceledik. Sogo’nun yeni sezon bot modellerinde oldukça şık çeşit çeşit her kesime her yaşa hitap eden modeller mevcut. Bu koleksiyonunda Sogo ağırlığı deri model çeşitlerine vermekle beraber farklılık oluşturması açısından süet modelleri de eklemeyi unutmamış. Bunun yanı sıra koleksiyonda gözümüze çarpan bir diğer nokta ise çoğunluğun yüksek topuklu ve ince topuklu bot modellerinden yana kullanıldığı.

Topuklu ayakkabı seven bayanlar için kaçırılmayacak bot seçenekleri sunmuş Sogo. Sogo dize kadar çıkan uzun çizme modellerine hiç yer vermemiş neredeyse. Tercihini daha çok kısa ya da yarım çizme modellerinden yana kullanmış. Bir kaç rugan modelini de koleksiyona eklemeyi ihmal etmeyen Sogo kısa ve yarım bot modellerinde kürklü modellere de bir hayli ağırlık vermiş. Özellikle incelediğimiz birçok üründe karşımıza çıkan hayvan desenli ürünleri Sogo da es geçmeyerek birkaç tane leopar desenli bot modellerini koleksiyona eklemeyi ihmal etmemiş.

Bütün bunların yanı sıra incelediğimiz ürünlerde gözümüze çarpan en önemli durum ise fiyatlar. Evet, fiyatları gayet uygun olan bu bot seçenekleri her bayanın rahatlıkla ulaşabileceği çok uçuk kaçık olmayan gayet makul uygun fiyatlar. Açıkçası bahar ayları için kısa ve topuklu bot modelleri arayan bayanlara biran önce bir Sogo satış mağazasına uğramalarını tavsiye ederiz.

Sogo Bayan Bot Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Sogo Bayan Bot Modelleri ve Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder