23 Şubat 2013 Cumartesi

Collezione Bayan Şal Modelleri

Bugün sizlere Collezione’un yeni sezon şal ve kaşkol modellerinden bahsedeceğim. Önümüzdeki bahar aylarının da yaklaştığını düşünürsek, bahara rengârenk bir giriş yapmak adına gerçekten harika cıvıl cıvıl ürünler. Gerçekten mükemmel her tarz giyime ayak uydurabilecek her yaş grubuna hitap eden kaşkol ve şal modelleri mevcut bu koleksiyonda. Öncelikli olarak düz modellerden size biraz bahsetmek istiyorum. Sizler moda uzmanı gibi gösterecek model ve tasarımlarda şal ve kaşkol modelleri ile siz bayanların önüne çıkıyor.

Düz modellerde canlı renkler kullanmayı tercih etmiş Collezione. Özellikle pembe türkuaz, turuncu, pembe ve bordo renkte modeller taktığınız zaman “ben buradayım” diyen türden. Bunun yanında birkaç siyah ve bej rengi şal modelleri de mevcut. Genel de düz şal modellerinin uç kısımlarına dantel motifleri ekleyerek şalların güzelliğine ayrı bir güzellik katmış. Bu koleksiyonda hem kalın-kışlık hem de ince-baharlık şal modellerine yer vermesi bayanların tercihi için düşünülmüş ince bir nokta. Desenli şal modellerinden de biraz bahsedecek olursak birçok üründe karşımıza çıkan leopar yılan gibi hayvan desenli ürünler Collezione’un şal modellerinde de mevcut.

Diğer kıyafet ve aksesuarlarınızla bütünlüğü oluşturabilmek adına gerçekten güzel düşünülmüş bir ürün. Bunun dışında birçok üründe renklilik tercih edilmiş. Anlaşılan Collezione da bayanların bu baharı çok renkli geçirmesinden yana. Mat renkli desenlerin de bulunduğu grupta ağırlık parlak ve farklı renkler barındıran şal modellerinden yana. El ele tutuşmuş çöp adam motiflerinden tutun da bu yılın bir başka modası olan kuru kafalı şal modellerine kadar birçok farklı modele de sahip.

Collezione Bayan Şal Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Collezione Bayan Şal Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder