24 Şubat 2013 Pazar

Collezione En Güzel Ayakkabı Modelleri

Bugün sizler için Collezione’un bayan ayakkabı modellerini gezdik. Gerçekten bol çeşitli bir gezi oldu. Çok fazla ürünü inceleme fırsatı bulduk. Collezione ayakkabı modelleri ile de kendisinden söz ettiriyor. Öncelikle spor ayakkabı modellerinden başlamak istiyorum. Spor ayakkabılarda yürüyüş ayakkabılarına ağırlık verilmiş. Oldukça renkli yolda yürürken kendisini fark ettirecek modele sahip bir koleksiyon. Aynı zamanda ortopedik olması ve ayağı kavramasıyla da biz de önemli bir yer ediyor bu modeller.

Kış ve bahar aylarının vazgeçilmezi olan bot çeşitlerine de biraz göz attık. Orada da çok geniş bir ürün yelpazesi ile karşılaştık. Moda olan hayvan motifli ürünlerin olmaması dikkatimizi çekti. Onun yerine bot modellerinde ağırlıklı olarak kürklü tüylü modeller ağırlıkta tercih edilmiş. Bu da Collezione’da diğer markalardan farklı olarak gördüğümüz bir ayakkabı modeli olarak ön plana çıkıyor. Renkli kısa bot çeşitleri de yine bu koleksiyonda mevcut. Koleksiyonun barındırdığı diğer bir model ise topuklu bot modelleri. Pek çok markada denk gelmediğimiz bu ürünlerle Collezione yine bir adım öne çıkıyor. Son olarak ta gözümüze birkaç babet modeli çarpıyor. Burada da diğer markaların aksine babet modellerine fazlaca yer verilmemiş. Ancak güzel modeller mevcut.

Şimdi gezimizin en önemli kısmına gelelim, fiyatlar. Sıkı durun, duyduklarınıza inanamayacaksınız. Tam da şu sıralar %60’lara varan indirimler mevcut Collezione ayakkabı modellerinde.19,99 TL den başlayan fiyatlarla ürün bulmak mümkün. Bu fırsatı kaçırmadan biran önce Collezione mağazalarını ziyaret ederek ayakkabılığınızı doldurmanızı tavsiye ederim.

Collezione Bayan Ayakkabı Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Collezione En Güzel Ayakkabı Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder