28 Şubat 2013 Perşembe

2013 Batik Bayan Ayakkabı Modelleri

Merhaba değerli okuyucularımız. Bugün sizler için Batik marka bayan ayakkabı modellerini inceleyeceğiz. Batik bu koleksiyonunda çok fazla ürüne yer vermemiş. Öncelikli dikkatimizi çeken bu oldu. Ancak bu kadar az ürün içinde bile her çeşit ürüne yer vermesiyle de dikkatimizi çekiyor. Batik’in bu koleksiyonunda topuklu ayakkabı modelleri de mevcut. Bu topuklu ayakkabı modelleri çok renkli ve uçuk kaçık modellerden uzak sade giyinmeyi seven hanımların tercihlerine uygun modeller. Ayrıca iş dünyasında topuklu ayakkabı tercih edenlerinde gönül rahatlığıyla kullanabileceği modeller.

Süet ve deri olarak farklı modellerde topuklu ayakkabılar bulmak mümkün bu koleksiyonda. Bunun yanında Batik birkaç farklı çizme modeline de yer vermeyi ihmal etmiyor. Bazı modeller dize kadar uzanıyor. Ama kısa modelleri tercih eden hanımlarında yüzünü güldürmek için birkaç farklı kısa modele de yer veriyor Batik. Çizme modellerinde daha çok deri modelleri tercih eden Batik bu modellerde fiyonklu ve tokalı olmak üzere iki model üzerinde durmuş. Koleksiyonuna babet eklemeyi de ihmal etmeyen Batik, babet modellerinde tercihini sadelikten yana kullanmış. Bu yönüyle de Batik tercihini iş kadınlarına ve sade giyinmeyi sevenlerden yana kullanmış.

Anlaşılan Batik bu bahar aylarında şık ve sade giyinmeyi seven bayanların ayağında en fazla göreceğimiz marka olacak. Fiyatlarında da abartıya kaçmayan Batik bu yönüyle oldukça fazla bir kitleye hitap ediyor.

2013 Batik Bayan Ayakkabı Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

2013 Batik Bayan Ayakkabı Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder