28 Şubat 2013 Perşembe

İlkbahar - Yaz Batik Bayan Elbise Modelleri Koleksiyonu

Bugün siz değerli bayan okuyucularımız için Batik marka bayan elbise modellerini inceleyeceğiz. Batik diğer ürünlerinde olduğu gibi burada da tercihini sadelikten yana kullanmış. Tabi bu sadeliğin yanında şıklığı da göz ardı etmemiş. Batik’in koleksiyonuna baktığımızda iş hayatında giyilebilecek elbise modellerinden tutun da pazara alışverişe giderken giyilebilecek rahat ve şık elbise modellerine kadar pek çok farklı ürün mevcut. Bu özelliği ile Batik sadece elbise modellerinde değil tüm ürünlerinde kendini tercih ettirmeyi ve moda konusunda bir idol olmayı başarıyor.

Batik’te diğer markalarda olduğu gibi ağırlığı kısa elbise modellerine vermiş. Anlaşılan bu bahar ve yaz aylarında bayanların üzerinde en fazla kısa elbise modellerini göreceğiz. Batik ağırlığı siyah kahverengi ve gri tonlarından yana kullanmış. Bunun yanında birkaç renkli model eklemeyi de ihmal etmiyor koleksiyona. Bütün bunlarla birlikte Batik ince örgü elbise modellerine de yer veriyor bu yeni sezon koleksiyonunda. Diğer markalardan farklı olarak Batik marka elbise modellerinde dikkatimizi çeken ise fermuarlı ürünlere ağırlık vermesi. Önden, arkadan ve omuzdan fermuarlı ürünler arayan bayanlara Batik’in bu koleksiyonunu incelemelerini tavsiye ederiz. Bunun yanı sıra birçok markada rastladığımız önü kısa arkası uzun elbise modeline Batikte diğerleri gibi yer vermiş. Görünen o ki, bu yılın modasında bu tür elbiseler de ağırlığını koruyacak.

İlkbahar – Yaz Batik Bayan Elbise Modelleri Koleksiyonunu sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

İlkbahar - Yaz Batik Bayan Elbise Modelleri Koleksiyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder