25 Şubat 2013 Pazartesi

Batik Bayan Çanta Modası ve Gözde Modeller

Bu yazımızda sizler için Batik’in bayan çanta modellerinden bahsedeceğim. Daha önce de sizlere Batik’in etek modellerinden bahsetmiştik. Bu yazımızı okumadan önce ona da bir göz atmanızı tavsiye ederim. Çünkü etekleri ile uyum sağlayacak birçok çanta modeli mevcut Batik’te. Batik etek modellerinde olduğu gibi çantalarında da şıklığa ve zarifliğe fazlasıyla önem vermiş. Bu çanta modelleri gece davetleri için özel üretilmiş desek yeridir. Oldukça şık ve sade modellerin yanı sıra uzaklardan kendisini belli eden alımlı modellerde var bu koleksiyonda. Tabi bunun yanında gündelik hayatınızda kullanacağınız çanta modellerini de koleksiyona eklemeyi de eksik etmiyor Batik. Bu çanta modellerine de şöyle bir göz atacak olursak, yine her yerde gözümüze çarpan bu yılın en büyük modası olan leopar desenini Batik de çanta modellerinde kullanmayı ihmal etmiyor.

Leopar desenli birkaç farklı modele denk geliyoruz. Ayrıca gece kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz. Zarif leopar desenli çantalar da bulunuyor. Bunun yanında birkaç parça büzgülü çantalara da yer verilmiş koleksiyonda. Farklı renk çeşitleriyle de alıcılarına oldukça çeşitler sunuyor. Büyük çanta modelleri ve cüzdanların yanı sıra, küçük el çantası kullanmayı seven hanımlar için farklı seçeneklerde küçük el çantası modelleri de mevcut.

Bütün bunlardan sonra sizler için birde fiyatlara göz gezdirdik. Tabi bu kadar şıklığın ve zarafetin bedeli diğer markalarla kıyaslayınca biraz daha fazla olabiliyor. Ancak yine de birçok bayanın rahatlıkla karşılayabileceği orta fiyatlarda çok fazla çanta mevcut.

Bessini Bayan Pantolonlarını sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Batik Bayan Çanta Modası ve Gözde Modeller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder