5 Şubat 2013 Salı

2013 Moda En Güzel Bayan Hırka Modelleri

Hem kış hem ilkbahar hem de sonbahar mevsiminin en önemli kıyafetlerinden biri hırkalardır. Farklı kalınlıklar sayesinde her üç mevsimde de kullanılması özelliği ile hırka modellerinin fazlalığı dikkat çekmektedir. Hırka modelleri ve kazak modelleri bu mevsimlerde kıyafetleri tamamlayan en önemli giysilerdir.

Kışın soğuğunu yaşadığımız bu günlerinde yeni yıl ile birlikte bayan modasının yeni hırka modelleri de görücüye çıktı. Geçen kıştan alışkın olduğumuz modeller yine dikkat çekmektedir. Son zamanlarda bayanlar tarafında sıkça tercih edilen uzun, büyük boy hırkalar bu kışın hâkim modelleri arasındalar.

Uzun hırkalar, bu yıl bayanlar tarafından iki farklı şekilde tercih edilebilir. İlk olarak, bol kesimli hırkalar ve balon hırkalar ile dar bir pantolonu veya desenli bir taytı yakışır bir şekilde günlük hayatta kullanabilirsiniz. İkinci olarak ise dar kesimli bir hırka ile kısa bir eteği güzel bir şekilde kombinleyerek kullanabilirsiniz. Söz konusu uzun ya da kısa hırka modellerini çeşitli tarzlardaki kemerler ile canlandırabilirsiniz.

Aynı şekilde kış mevsiminin en önemli aksesuarlarından olan atkılarla da seçtiğiniz hırkaya ayrı bir hava katabilirsiniz. İlkbahar mevsimine doğru ise atkı yerine canlı renlerdeki fularla şık bir kullanım elde edebilirsiniz. Hırka fiyatları modeline ve markasına göre farklılık göstermektedir.


2013 Moda En Güzel Bayan Hırka Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder