18 Şubat 2013 Pazartesi

Twist Bayan Pantolon Modelleri

Spor bayan pantolonları dendiğinde akla ilk gelen markalardan birisidir Twist. Her zaman birbirinden renkli ürünleri ile adından söz ettiren Twist yeni sezon ürünlerinde de bu huyundan vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Yeni sezon bayan pantolonlarında ağırlıklı olarak kot pantolonlarını ön plana çıkarmış gibi görünüyor. Ağırlığı dar kesim kot pantolon çeşitlerine vermiş gibi görünse de birkaç İspanyol paça ve kumaş pantolon sunmayı da ihmal etmemiş. Kumaş ve deri modellere ağırlık vermeyen Twist çok fazla kot pantolon çeşidine sahip.

Kot pantolonlarında farklı renk tonlarında ürünlerinin ayak bileğinde bitiyor olması da pantolonlara ayrı bir hava katmış. Özellikle genç bayanlara yönelik ürün yelpazesi ile Twist pantolon modelleri çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Giyenlere canlılık katan pantolonlar rengârenk babetler ile veya renkli, yüksek ve kalın topuklu ayakkabılarla giyenlerinden söz ettiriyor. Kumaş ve deri modellere ağırlık vermeyen Twist çok fazla kot pantolon çeşidine sahip. Ağırlıklı olarak genç bayanların giyebileceği pantolon modellerine sahip olan Twist çok çeşitli bedenlerde ürüne sahip olmasıyla da birçok bayanı memnun etmek istiyor.

Fiyatlarına da şöyle bir bakacak olursak, birçok marka ve ürüne göre çok ucuz denilebilecek fiyatlardan bayanların alımına sunulan Twist pantolon modelleri, neredeyse her bayanın ulaşabileceği ucuzlukta. Şimdiden tercih edilmeye başlanan Twist pantolon modelleri önümüzdeki bahar aylarının rengârenk cıvıltısı olarak birçok bayanın üzerinde boy gösterecek gibi görünüyor.

Twist Bayan Pantolonlarını sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!


Twist Bayan Pantolon Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder