18 Şubat 2013 Pazartesi

Bessini Bayan Pantolon Modelleri

Adını pek sık duymadığımız ama kalitesiyle kendisinden söz ettiren Bessini, yeni sezon bayan pantolon modellerine de yine zarafeti ve kalitesiyle damgasını vuracak gibi görünüyor. Yeni sezon pantolon modellerinde de her zaman olduğu gibi klasik görünümü elden bırakmayan Bessini, şık ve bir o kadar da sade modelleriyle dikkatimizi çekiyor. Yeni sezon ürünlerde dar kesim pantolonlara ağırlık verilmiş olması da gözlerden kaçmayan bir diğer nokta. Bu şık pantolonlar sade, düz bluz ve gömleklerle oldukça zarif bir görüntü oluşturacağa benziyor.

Özellikle iş kadınları için şık bir Bessini pantolon modeli ve üzerine iyi seçilmiş sade gömlekler ile iş yaşamında ve toplantı ortamlarında oldukça güzel görünmek mümkün. Ayrıca dar kesim pantolon modellerinin giderek genişleyen paçaları yüksek topuklu ayakkabılar ile kombin oluşturmak için imkân tanıyor. Bu da kısa boylu hanımlar için en büyük avantajlardan birisi. Bessini’nin yeni sezon pantolonları sade topuklu ayakkabılar, güzel seçilmiş sade gömlekler ile bu bahar kendisinden sıkça söz ettirecek. Fiyatları konusunda ise beğenenlerini üzmeyen yeni sezon ürünler çok ucuz olmamakla birlikte çok fazla cep yakacak fiyatlara da ulaşmıyor.

Birçok bayanın rahatlıkla ulaşabileceği fiyatlara vitrinlerde boy gösteren Bessini’nin yeni sezon ürünlerindeki en büyük dezavantajı ise çok fazla beden seçeneği bulunduruyor olmaması. Bessini bu dezavantajıyla kilolu hanımları ürünlerinden mahrum bırakmış olsa da zayıf hanımların üzerinde şıklığını sergilemeye devam edecek gibi görünüyor.

Bessini Bayan Pantolonlarını sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!


Bessini Bayan Pantolon Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder