13 Şubat 2013 Çarşamba

Sevgililer Günü Özel Tüyolar

Sevgililer günü yaklaşıyor. Bu özel güne hazır mısınız? Öncelikle sevgilinize vereceğiniz en güzel hediyenin kendiniz olduğunu unutmayın. Bu özel geceye, saçınızdan tırnağınıza kendinizi özel hissedeceğiniz bir bakımla gitmelisiniz. İşte sevginizi taçlandıracağınız bu geceye hazırlık için birkaç tavsiye:

Önce kıyafet… Sevdiğiniz ve size en çok yakıştığını düşündüğünüz rengi seçin, tabi eşinizin sizin üzerinizde görmek istediği bir renk ya da kıyafet tercihi varsa bunu da göz ardı etmeyin. 2013’ün renk kombinasyonlarının yılı olduğunu unutmayın, kıyafetlerinizin rengi de hem kişiliğinizin hem de ilişkinizin rengini yansıtmalı. Golden Globe 2013’te Halle Berry, Claire Danes, Jessica Alba ve daha pek çok ünlü, cıvıl cıvıl renklerdeki kıyafetleriyle göz kamaştırıyordu. Siz neden renksizliğe mahkûm olasınız?

İspanyol paçalara dönüş yaptık, yüksek topukları sanki babetmiş gibi altında saklayan bu şahane pantolonların bacaklarınızı Giselle’inki kadar uzun göstermesine ne dersiniz? Renkli İspanyol paça pantolonunuzu ve yüksek topuklu pabuçlarınızı şimdiden bir kenara ayırın.

Bu güne özel bir saç modeli seçimi de sizi bekliyor. Kıyafetinizi 2013’ün en çok tercih edilen modelleriyle tamamlayın. Size tavsiyem, güne özel, sizi samimi ve seksi gösterecek modelleri tercih etmeniz. Topuz, çok sıkı toplanmış saç gibi resmiyet çağrıştıran modellerden uzak durun. 2013’de sık sık görmeye devam edeceğimiz omuzlardan aşağı salınmış bukleler, dağınıkça toplanmış saçlar ya da saçınız kısa ise alnınıza düşecek perçemler güzelliğinizi tamamlayacaktır.

Kıyafet, saç tamam. Peki ya makyaj? 2013 Golden Globe kırmızı halı fotoğraflarına bir kez daha göz atın, sadeliğin altında gizlenmiş güzelliği göreceksiniz. Çok sade yapılmış bu makyajlarda en çok dikkat çeken şey göz güzelliğinin vurgulanması. Göz altına çekilmiş koyu renk kalem ile tek fırça darbesiyle geçilmiş düzgün bir eyeliner bu makyajın ayrılmaz parçası. Kaşlara değdi değecek gibi duran uzun kirpikleri de unutmamalı, ama asla takma kirpiklerle değil. Kirpiklerinize uygun, dolgun ve uzun gösteren rimelleri tercih etmeyi unutmayın. Sonucu merak mı ettiniz? Kırmızı halıdaki Adele’in fotoğraflarına bakın, o inanılmaz güzellikteki gözlere bakmaya kıyamayacaksınız.

İşte sevgilinizin önünüze serdiği kırmızı halıda yürümeye hazırsınız artık!


Sevgililer Günü Özel Tüyolar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder