13 Şubat 2013 Çarşamba

2013 Mayo ve Bikini Modası ve En Güzel Modeller

Artık hafta sonları havuz kaçamakları ve Ege, Akdeniz sahillerinin eşsiz kumsallarında boy gösterme zamanı! Sımsıcak yaz günleri kapımıza dayanmışken, ister havuzlarda, ister turkuvaz rengi sularda serinleyin, ama önce sezonun mayo ve bikini trendlerine göz atın ve öyle bavulunuzu hazırlayın! Mayo ve bikini tasarımcıları sınırlı seçeneklere sahip olsalar da, sezonun moda trendlerini kumsallara da uyarlamaya çalışıyorlar. Dilerseniz bu sene yine Miami’de düzenlenen bikini defilesinin podyumlarına bir göz atalım.

Denizleri boyayalım!

2012 sezonunun moda renkleri mis gibi güneş kokuyor. Kadınsılığın her zaman ön planda tutulduğu palette, geçen sezonun gözdesi parlak turuncunun, yumuşak ve pastel tonlara büründüğünü görüyoruz. Mercan rengi ve limon yeşili de podyumları süslüyor bu sene. Parlak ve canlı renk tutkunları üzülmesin! Pembeler ve maviler bu yıl her zamankinden daha parlak oluyor! Fuşya, mor, kiraz kırmızısı ile sahillerde çiçek gibi açabilirsiniz. Ben denizi üstümde taşırım diyorsanız, elektrik mavisi, lacivert ve turkuvaz bu yıl sizin renginiz olabilir. Beyaz ve siyah her sezon olduğu gibi, bu sezon da, özellikle tek parça mayolarda gözde renklerden…

Kumsalın Sultanları

Sezonun desenlerine göz attığımızda etnik baskıların pek çok koleksiyonda yer aldığını görüyoruz. Batik ve Latin Amerika pançolarını andıran rengârenk desenler, nakışlar, kroşeler ve makrame gibi tekniklerle süsleniyor. Leopar, timsah, zebra gibi desenler sahillerde boy göstermeye devam etse de, bu sezonun favorisi yılan derisi, özellikle de piton olacak. Özellikle tek renk üzerine hayvan desenli şeritler ve detaylar çok popüler.

Mayo Bikiniye Karşı

Her sezon olduğu gibi bikini modelleri çoğunlukta. Fakat bu sene güneşin altında çok daha fazla mayo, mayokini ve tankiniler olacak. Bikini üstleri konusunda tasarımcılar kadınların isteklerini göz önünde bulundurmuş ve push-up, balenli ve dolgulu üstlere ağırlık vermişler. Straplez ve tek kollu bikini üstleri ile düşük belli bikini altları yine çok moda. Bu sene tasarımcıların hem alt, hem de üstlerde değişik kumaş parçalarıyla bikini, mayo ve mayokinilere boyut kattıklarını görüyoruz.

En Trend Benim!

Kumsallarda fırtına gibi esmek ve tüm bakışları üzerine toplamak isteyenler dikkat! Kemeri sadece kıyafetlerinizde mi kullanıyorsunuz? Bu yaz mayonuzun da aksesuarı olacak. Özellikle karınlarını saklamak, alt-üst beden orantısını dengelemek isteyenler için, sade bir mayo üzerine takacakları şık bir kemer bu yaz can simidi olacak. Oscar de la Renta defilesinde karşımıza çıkan siyah-beyaz mayonun üzerine altın rengi zincir kemer bu sezona damgasını vuracak bir tarz yaratıyor. Michael Kors ise hem kullanışlı, hem de modern bir tarzla podyumları süslüyor. Mayonun üzerine, basenlere yerleştirilen çantalı bir kemer, hem vücut oranını sağlayan, hem de ufak tefek malzemelerinizi taşıyacağınız bir aksesuar oluyor. Sahilde geçirdiğiniz sıcak günün ardından akşamüstü serinliğine kalırsanız, mayo veya bikini üzerine atılan hafif ceketlerin de çok moda olduğunu ekleyelim!


2013 Mayo ve Bikini Modası ve En Güzel Modeller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder