13 Şubat 2013 Çarşamba

Maço Erkekler Neden Sevilmez?

Kadınların sevmediği erkek tiplemelerinden birisi hiç kuşkusuz maço erkekleridir. Maço erkekler genelde itici bulunur. Bunun temel nedenlerini şu alt başlıklar altında inceleyebiliriz.

1-Maço erkekler genelde her şeyin en iyisini ben bilirim mantığıyla yaparlar. Bu durum fikri alınmayan, değersiz görülen kadının hoşuna gitmez.

2-Maço erkekler genelde sorunlarını kavga ve şiddetle çözme eğilimindedir. Bu durum kadınlarda gerginlik yaratır. Doğası gereği kavgayı sevmeyen kadınlar bu tip erkeklerden genelde uzak durur.

3-Maço erkekler genelde kibarlıktan uzaktır. Bayanlar romantik, olgun. Ve centilmen erkekleri severler.

4-Maço erkekler evde ev işlerinde eşlerini yalnız bırakırlar. Eşlerini çamaşır yıkayan, bulaşık yıkayan bir makine olarak görürler. Bu durum bayanların hiç hoşuna gitmez.

5-Maço erkekler hesap vermeyi sevmezler. Gece geç saatte evine dönerler. Yalnızlığa terk edilen kadının maço erkekten uzaklaşması doğal bir sonuçtur.

6-Maço erkekler evde hep üstünlüğün kendisinde olmasını isterler. Bu durumu çözmek için şiddete başvurabilir. Evde kumanda hep erkekte olur, misafirliğe gidilip gidilmeyeceğine erkek karar verir. Kadının bu kadar hiç sayılması kadının elbette hoşuna gitmeyecektir.

7-Maço erkekler başkalarının yanında kadınlarını ezmekten hoşlanırlar. Evde ben ne dersem o olur gibisinden egosunu tatmin edici söz ve davranışları kadınları derinden üzebilir.

8-Maço erkekler kıskanç olur. Eşlerini bakışları ile göz hapsine tutar. Özgürlüğü seven bayanlar maço erkekleri bu yüzden itici bulur.


Maço Erkekler Neden Sevilmez?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder