13 Şubat 2013 Çarşamba

Kendinizi ve Dolabınızı Yenileyin

Sıkıntılarınızı eski kıyafetlerinizle birlikte tavan arasına kaldırmaya hazır mısınız? Evet, belki işe gitmek için geçtiğiniz yolları değiştiremezsiniz. Ama üstünüzdeki son moda paltoyla sokaklara ve hayatınıza yeni bir renk katabilirsiniz… Soğuk günleri sıcak renklerle karşılayın. Gardırobunuzun kapılarını aralayın ve sizi sıradanlığa mahkûm eden ne varsa atın. Artık tepeden tırnağa yepyeni bir kadın olma vakti geldi: Değişimi dıştan içe yaşayın.

Paltolar ve pelerinler

Kara kışı, bu yıl çok moda olan rengârenk paltolarla ve pelerinlerle selamlayın. Siyah, devetüyü ve kahve tonlarda paltolar şehrin üniforması haline geldi. Bu kış seçeceğiniz parlak renkler sizi sıradan kalabalıktan ayıracak. Her boy ve her kesim palto bu yıl moda. Morlar turuncular ve kırmızılar kışın soğuğuna meydan okuyor adeta. Gardırobunuza bu kış kadife bir palto eklemeye ne dersiniz? Asaletin dokunmuş halini, kış ayları boyunca üstünüzde taşımanın keyfini çıkarın.

Ceketler ve montlar

Yapay kürk son yılların yükselen trendi. Bu kış, kürkün asaleti, derinin asi ruhuyla işbirliği içinde. Soğuk kış gecelerine gizemli bir hava katmak için birebir… Erkeksi ceketler de bu yılın vazgeçilmezleri arasında. Güç ve iktidarı vurgulayan erkeksi bir ceket, kadınsı parçalarla tamamlandığında sıra dışı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Maskülen bir ceketi kadınsılığın zirvesi stilettolarla tamamlayabilir ve zıtların uyumunu yakalayabilirsiniz. Bu kış, farklı tarzları kombinlemeyi deneyin.

Maxi etekler

Özellikle önden yırtmaçlı maxi etekler bu kış sofistike bir tarzı vurgulamak için tercih edilebilir. Giyeceğiniz uzun, süet çizmeler ve takacağınız bir çift süet eldivenle bu tarzı hoş bir biçimde tamamlayabilirsiniz.

Buzlar kraliçesi

Bir gardıropta metalik renkte kıyafet ve aksesuarlar mutlaka yer almalı. Bu fütüristik tarz, bu sezon çok revaçta. Soğuk ve baştan çıkarıcı bir görünüm için, metalik ışıltılar taşıyan üstler, ceketler ve ayakkabılar seçebilirsiniz.

Baştan ayağa tek renk

Baştan ayağa tek renk giyinmek de bu kışa damgasını vuran tarzlar arasında. Seçeceğiniz sıra dışı bir renge baştan ayağa bürünerek, kış aylarına meydan okuyabilirsiniz. Gardırobunuzda mini elbiselere, mini eteklere de yer ayırın ve tek renk tarzınızda onlara yönelin. Mor tonlarda bir mini elbiseyi, aynı veya yakın renkte bir opak çorapla, yine aynı renk bir stiletto ile tamamlamaya ne dersiniz?

Gecenin içine yolculuk

Danteller ve ipekler… Feminen bir tarz için gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken bu ikili, güzel ve şık bir geceye adımınızı atarken size eşlik edecek. Dantel ve ipek, maxi gece elbiselerine masalsı bir hava katar ve sizi sofistike gösterir.

Bu kış bir roman kahramanı olmaya ne dersiniz? Şehrin sokaklarında dolaşan o mavi paltolu kıza, kırmızı peleriniyle önünüzden geçen kadına ya da ipek elbisesiyle geceye hazırlanan o esrarengiz kadına dönüşmeye ve gardırobunuzun hikâyesini yeniden yazmaya hazırlanın.


Kendinizi ve Dolabınızı Yenileyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder