17 Şubat 2013 Pazar

En Güzel Bayan Abiye Modelleri

Bugün siz kadınlar için muhteşem yeni trend abiye elbiselerin yer aldığı özel günlerde göz kamaştırıcı olmak isteyen kadınlar için çok şık abiye elbiselerin bulunduğu muhteşem abiyelerin yer aldığı sayfamız da gezintiye çıkacak olursak ilk resmimiz de ki abiye elbise modelimize bakalım hep birlikte ilk resmimiz de ki abiye modelimiz üç farklı renk de ve farklı modeller de çok şık uzun abiyeler yer almakta ilk abiye yeşil straplez harika bir abiye modeli yanında ki abiye elbise ise somon renginde siyah dantel detaylı yeni moda abiye elbise modelimiz bulunuyor onun yanı sıra diğer model de fuşya pembesi renginde straplez uzun tül harika son moda abiye elbise modelimiz yer almaktadır.

En güzel abiye elbiselerin bulunduğu muhteşem abiye elbise modellerine bakmaya ikinci resmimiz de ki abiye elbise modelimiz ile devam edelim. İkinci resmimiz de ki abiye elbise modelimiz göz alıcı harika bir model olan benimde favorim bu kırmızı sırt dekolteli yandan yırtmaçlı farklı tasarım çok şık abiye modeli yer alıyor. Diğer resmimiz de yer alan yeni moda abiye elbise modelimiz de ise kırmızı tek omuz askılı kabarık uzun muhteşem bir abiye elbise yer almaktadır. Sırada ki resmimiz de ise sırt dekolteli sıra dışı tasarım göz kamaştırıcı yeni moda abiye siyah elbise yer almaktadır. Abiye modellerinin fiyatları konusunda da biraz bilgi vermek gerekirse tabi ki marka fiyat belirleme konusunda birinci öneme sahip her markanın kendisine has fiyat belirleme ve uygulama politikası olduğunu düşünürsek sizlere biraz geniş bir aralıkta bir fiyat yelpazesi olacak. Bu yüzden biz sizlere sadece azami miktarı söylemenin daha uygun olacağını düşündük çünkü üst sınır artık sizin hayal gücünüze kalmış. Alt sınır fiyatı ise 90 tl den başlatılmakta.Birbirinden güzel farklı modeller de ki değişik tasarım abiye elbiseler kısa abiye elbiseler uzun abiyelerin yer aldığı sayfamız da alttaki resimlerden inceleyebilirsiniz.

Sitemizde bu kategori altında bir çok abiye modelleri ve bu abiyeler ile ilgili yazılarımız bulunmaktadır. Dilerseniz diğer yazılarımızada sitemi aracılığı ile ulaşıp çok daha geniş bir bilg birikimine ulaşmanız mümkün olacaktır.

Resimleri büyük boy görmek istiyorsanız lütfen küçük resmin üzerine tıklayınız…


En Güzel Bayan Abiye Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder