11 Şubat 2013 Pazartesi

Batik Sonbahar-Kış Koleksiyonu ve Şık Modelleri

Batik markası 1980 yılından Osmaniye’de kurulan bir batik örgü olmaktadır. Zaman ilerledikçe yurt dışına ihracat yapmaya başlamaktadır. Zaman ilerledikçe açtığı mağazalar sayesinde adını duyurmaya başlamaktadır. Biri birinden farklı modeller ile bayanların tarzını ifade edilmektedir. Batik markası modern tasarımları ile aynı zamanda şık tasarımları ile çok şık durmaktadır. Batik kaliteli ürünlerinden dolayı çok beğenilen ve tercih edilen tasarımları sizlere sunmaktayız. Batik 2013 sonbahar kış sezonunda çok ilgi çekici bir hal almaktadır.

Batik markasının çok özle tasarımları ile çok beğenilmektedir. Batik çok özel tasarımları ile ilgi çekici bir güzelliğe sahip modelleri sizlere sunmaktadır. Yeni sezonda çok özel kıyafet kombinleri ile çok şık duracak aynı zamanda hazır kombinler ile çok modern bir tarz yaratacaktır sizlere. Batik markası tarz ürünleri sattığından dolayı modern şıklığı sizlere sunmaktayız kesinlikle.

Zaman ilerledikçe yıllarca ilerlemesi ile çok modern duran tasarımları sizlere sunmuş olduğumuz modeller ile ilgi çekici bir güzelliğe sahip modeller ile karşımıza çıkmaktadır. Bu sezonda çok modern tasarımları ile kot gömlek ile kombinlenen bu sezonun çok modern tasarımlarını sizlere sunmuş olduğumuz modeller olmaktadır. Kot pantolon ile kot gömlek kombinleri ile çok şık durmaktadır. Desenli tayt modelleri ile kahverengi kazak kombinleri çok şık duran modelleri görmekteyiz.

Bol pantolon severler için mor bol pantolon ve üzerine yeşil renk gömlek ile kombinlenmiş modeller ile çok şık olabilirisiniz. Siyah ve beyaz rengin kombinlenmesi ile çok şık olacak elbise modelini sizlere sunmuş olmaktadır. Kırmızı çanta ile de kombinlenmesi ile çok şık durmaktadır. Siyah uzun kollu ve uzun olan batik elbise modeli ile çok şık olacaksınız kesinlikle. Birbirinden güzel 2013 Batik sonbahar kış sezonundan çok şık tasarımları ile çok beğenilmektedir.

Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın…


Batik Sonbahar-Kış Koleksiyonu ve Şık Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder