20 Şubat 2013 Çarşamba

Batik Bayan Etek Modası ve Şık Modeller

Bayan giyiminde adından sıkça söz ettiren Batik hazır giyim yeni sezon etekleriyle de adını duyurmaya devam edecek gibi görünüyor. Yeni sezon etek modellerinde uzun etek modellerine fazlaca yer veren Batik birkaç kısa etek modeli ile de koleksiyonuna çeşitlilik katmayı ihmal etmiyor. Yeni sezon ürünlerinde ağırlıklı olarak düz, sade renk ürünlere ve zebra, leopar vb. hayvan desenli uzun etek modellerine yer vermiş. Bir kaç farklı model olarak siyah-beyaz çizgili uzun etek modelleri ve kısa düz renkli veya sade desenli etekleri de dikkatimizi çekiyor.

Çok fazla farklı modellere dağıtmadan belli modeller üzerinde yoğunlaşan Batik, ürünleriyle göz kamaştırıyor. Batik Pilili ve katlı uzun etek modelleri ve bu modellerdeki renk tercihleri ile gece davetlerine giyilebilecek şık modellere sahip olduğu gibi bir o kadar spor, gündelik ortamlarda giyilebilecek rahat ve şık etek modellerini de koleksiyon içerisinde bulundurmakta. İş yaşamı için giyilebilecek etek modelleri bulunsa da bir toplantı ortamına uyum sağlayacak kadar ağır modelleri ise içerisinde barındırmamakta.

Ön tarafı uzun, arka tarafı kısa şekilde bayanların beğenisine sunduğu modeller ise değişik ve çok şık bir model olmasından dolayı çok fazla tercih edilecek gibi görünüyor. Özellikle uzun boylu veya uzun görünmek isteyen hanımların tercihlerinde ön planda duracak gibi duruyor. Bu ürünleri tercih edenlerin pişman olmadığı ve kendilerinden bir hayli söz ettirdikleri ise ortada.

Batik Bayan Eteklerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!


Batik Bayan Etek Modası ve Şık Modeller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder