20 Şubat 2013 Çarşamba

Fabrika Bayan Pantolon Modelleri ve Son Trendler

Fabrika kızı reklamıyla adını hafızalara kazıyan marka yeni sezon bayan pantolon modelleri ile de hafızlardan çıkmayacak gibi görünüyor. Yeni sezon pantolon modellerinde hem kot hem de kumaş pantolon modellerine eşit ölçülerde ağırlık vererek her kesime hitap etmeye çalışmış. Kumaş pantolon modelleri iş kadınları için özellikle tercih sebebi olacaktır. Kumaş pantolon modellerinde ağırlığı sadelikten yana vermiş gibi görünüyor Fabrika. Sade gömleklerle ve kısa topuklu ayakkabılar ile eşsiz kombinler oluşturmaya hazır bir koleksiyon. İş hayatında sade görünmek ve dikkatleri üzerine çekmek isteyen bayanlar için birbirinden farklı vazgeçilmez modeller sunuyor.

Kot pantolon modellerinde ise ağırlık olarak dar kesime gidilmiş. Çok fazla renkliliğe kaçılmadan sade kot pantolon modellerine yer verilmiş. Sade veya düz renkli bluzlar ile çok şık uyumluluk oluşturduğu gibi gündelik yaşantınızda kullanabileceğiniz kadar sade ve rahat bir giyimi sizlere sunuyor. Bu sezonun pantolon modellerinde her markada olduğu gibi Fabrika da dar paça pantolonlara ağırlık vermiş. Yeni sezonda en fazla dar paça pantolon giyen bayanlarla karşılaşacak gibi görünüyoruz.

Fiyatları konusuna gelince Fabrika bu konuda da makul davranarak tüketicisini memnun etme yoluna gitmiş. Çok ucuz denebilecek fiyatlar elbette yok. Ancak birçok kişinin rahatlıkla alabileceği, kaliteyi arayanların çok rahat bir şekilde uygun fiyata bulabileceği pantolon modellerini müşterilerinin beğenisine sunmuş gibi görünüyor Fabrika.

Fabrika Bayan Pantolonlarını sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Fabrika Bayan Pantolon Modelleri ve Son Trendler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder