5 Şubat 2013 Salı

2013 Hırka Trendi ve En Güzel Modeller

Uzun uğraşlar sonucu vardığım bu sonuç sizleri kısıtlamasını kesinlikle istemem ancak çok ince eleyip sık dokuduğumu bilmenizi istedim. Dolabınızda birçok elbise ve hırka olabilir sizin yapmanız gereken sadece ve sadece uyumlu olanı seçmek veya uyumu oluşturabilmektir. Sadece bu yıl dikkat etmeniz gereken bir takım özellikler var. Dilerseniz biraz bunları gözden geçirelim.

Dikkat çekmek istiyorum diyorsanız içinizdeki dikkat çekici ve iddialı kıyafetleri uzun hırka modelleri tercih ederek saklayabilirsiniz. Ancak bunu tercih ederken bu sezonda kısa kollu tercih etmemeniz şiddetle önerilir.

Hırka üzerinde kullanılabilecek broş veya kemer gibi aksesuarlar uyumlu olduğu takdirde hırkanızı görünür kılacaktır. Ton uyumuna dikkat ederek içinize giydiğiniz kıyafet ile geçiş yaptırmalı ve ya kontrast renkler ile kapatmalısınız. Bu aynaya bakmamış görüntüsünden uzaklaştırır. Bir hırka modeli size yakışırken aynı hırka modelini başka bir bayana da yakıştırmalısınız. Bu sayede o hırka beğenilendir diyebiliriz ancak. Bu sezonda sizleri soğuktan koruyacak olan modelleri seçmek tercih konusu olmalıdır. Geniş yakalı, büyük cepli, uzun kollu, düğmeli ve ya bağlamalı seçeneklerin trend olduğunu biliniz. Değişik marka ve modellerde bular ve bunlara benzer ürünleri bulmanız mümkün. Ayakkabı ile ya içinizdekini kombine dikkat ediyorsanız eğer hırkanın önü açık olmalı. Yok, hayır hırka kapalı olacaksa eğer hırka ile ayakkabınız uyumlu olmalı.


2013 Hırka Trendi ve En Güzel Modeller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder