5 Şubat 2013 Salı

2013 Moda Bayan Manto Modelleri

Kış aylarının gelmesi ile birlikte dışarı çıkarken kalın giyecekler giyme ihtiyacımız tekrar doğmuş durumda. İklim yer yer değişiklik gösteriyor olsada bir kaç ay sonra tüm yurt genelinde kar yağışı ve soğuk havalar etkisini gösterecek durum böyle olunca kışlık kaban ve mantolar gardolaplarımızda bize göz kırpmaya başladı. Kışın gelmesi ve yeni bir sezonun açılması ile birlikte biz bayanlar için geleneksel olan bir durum bu yılda yaşanıyor. Bu sezon hangi mantolar moda hangi kabanlar trend bunların arayışı elbet yapılacak ve kışa yepyeni bir manto ile girilecek. 2013 ylında yine çok renkli, kürklü, kemerli mantolar moda.

Bunun dışında yine şişme mont dediğimiz daha spor modellerden, kaşe kabanlara, uzun manto modellerine kadar hemen her zevke göre bir kışlık bulmak mümkün. Ben bugün sizler için kışlık bayan manto modellerini resimli olarak paylaşacağım. Yeni sezonun en güzel renklerinden en özel modellerinden oluşan manto modellerine gelin birlikte bir göz atalım.

2013 yılına oldukça renkli başlayacağımızı manto modellerinin renk seçeneklerinden de anlıyoruz. Kırmızıdan sarıya, maviden yeşile kadar hemen her renkte bir manto modeli bulacaksınız. Hem renk hemde tarz olarak çeşitli manto modellerini bir arada bulacaksınız. Siyah renk her ne kadar kış ayları için tercih edilen bir renk olsa da gün geçtikçe bu görüş yıkılmaya ve renkli manto ve kabanlar daha çok tercih edilmeye başlıyor. Kürklü manto modelleri hem vintage tarzını yansıtıyor hem de oldukça şık görünüyor. Kırmızı kaşe manto modelleri de yine bayanların favorileri arasında yer alıyor. Bu sezon manto ve kaban modellerinde ki dantel detaylar dikkatimi çekti. Büyük renkli düğmelerin, fiyonkların yer aldığı, volanlı yakaların bulunduğu, yarasa kollu, balon etekli, ekoseli, kırçıllı pek çok manto modeli bulunuyor. Şıklığınız daim olsun…

Resimleri tam boy görebilmek için lütfen küçük resmin üzerine tıklayın.


2013 Moda Bayan Manto Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder