13 Mart 2014 Perşembe

Saç Kesim Modelleri-2014

Bayanların tarzlarının en belirgin özelliği saç tarzıdır. Bayanlar için giyim kuşam veya kombini seçenekleri çoğu zaman saç modellerinin şekline göre belirlenir. Kısa saçlı bayanlar saç tarzına uygun giyinmeyi tercih ederlerken uzun saçlı bayanlar aynı şekilde kendi tarzlarına yakışacak şekilde kombinler tercih ederler. Yani özetle şunu söyleyebiliriz; Bir bayanın şıklığının vazgeçilmez unsuru saç kesim modeli veya saç şeklidir.


Özel davet , düğün veya benzeri cemiyetler için son durak kuafördür. Elbise seçiminden ve aksesuarlardan sonra kuaföre gidilir ve elbiseler aksesuarlar gösterilip ona göre bir saç modeli istenir kuaförden. Bu kısımdan sonrası ise kuaförün maharetine kalmış bir şeydir. Bazı bayanlar umutla oturduğu kuaför koltuğundan hayal kırıklığı ile kalkabilirler. O yüzden kuaförünüzü seçerken çok dikkatli olmalısınız.


Bu sezonda saç modelleri hem uzun hemde kısa modellerde dikkat çekici küçük ve doğal dalgalar ile süsleniyor. Saç örgüsü nostalji oldu artık diyorsanız yanılıyorsunuz. Saç örgü modelleri bayanlar tarafından tercih edilmekte. Uzun değil kısa ve yerinde örgü modelleri ilgi çekici olmakta. Saç rengine gelecek olursak doğal renkler tercih edilmekte. 2014 saç kesim modelleri tarzını gözden geçirmek isteyen bayanlar için bir çok seçenek sunmakta. Kuaförünüze danışmayı ve özellikle istediğiniz modellerin resmini gösterip fikir almayı ve benzerini istemeyi ihmal etmeyin. Para veriyorsunuz ve o koltuktan memnun şekilde ayrılmak sizin hakkınız. Doğal ve özgürce salınan saçların moda olduğu ilk-bahar yaz sezonunda hepinize sağlıklı, uzun ve en şık saçlarınız ile en güzel olmanızı diliyorum. Yazımı okuduğunuz için teşekkürler. Galerimiz sizlerle;











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder