31 Mart 2014 Pazartesi

Gece Elbiseleri Modelleri Pronovias

Bayanların davetli olduğu her ortam önemlidir ve ayrı bir telaşe gerektirir. İki arkadaşı ile çarşıda buluşmaya gitse bile bu değişmez. Ne giysem , makyajımı yapsam, çanta hangisini alsam vs vs.. Özellikle bir gece programına balo vb cemiyetlere davetli iseniz bu telaşe kat kat artar. Gerekirse özellikle elbise alışverişine gidilir. Bu özel geceler için tercih edilen elbiseler gece elbiseleri olarak tarif edilir. Gece elbisesi ile beraber çanta, ayakkabı gibi aksesuarlar ve saç-makyaj süslemeleri ile gecenin en şık bayanı olmayı kim istemez ki.Bu gecelerde tercih edilen gece elbiseleri iki tarza ayrılır. Modern gece elbiseleri ve klasik gece elbiseleri şeklinde ayrım yapacak olursak ne demek istediğimiz gayet açıkça zihninizde şekillenmiştir umarım.


Modern gece elbiseleri genellikle genç çok genç bayanlarımızın tercih ettiği fıkır fıkır, hafif ve uçuk renklerde, kısa ve dekolteli gece elbiseleridir. Bu yazımızda galerimizde sizlere tanıtacağımız gece elbiseleri ise klasik gece elbiseleri olarak tanımlayabileceğimiz uzun, balık abiye modelleri tarzında tasarlanan elbiselerdir. Yaş ortalaması olarak klasik gece elbiselerinin tercihi o kadarda fark etmez aslında. Önemli olan üstünde taşıyabilmektir. Genç kızlarda , orta yaşlı bayanlarda bunu tercih edebilirler. Bu tarz tasarımların tercih edildiği yerler genellikle önemi daha anlamlı ve yüksek olan toplantı, kokteyl gibi gecelerdir. Partiye kimsenin mini gece kıyafetleri ile gitmesi düşünülemez zaten.


Pronovias 2014 gece elbiseleri modellerine baktığımız zaman ağırlıklı olarak balık etek modelleri gözümüze çarpar. Üstten yarım yaka dantelli işlemeler ile örülüp alta doğru tüller ile genişletilen gece elbisesi ile zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kırmızının beyaz taşlar ile zerafeti yakaladığı sade, kalem etek modelinde hafif sırt dekolteli elbisesini giyerek göz almak mümkün. Gece elbiselerinde tercih edilen renkler kırmızı, siyah, mavi gibi ana renklerdir. Bunlarla beraber vişne rengi, bordo ve uçuk pembe renklerde gece elbiseleri modelleri galerimizde gözünüze çarpabilir. Modayı en yakından takip etmekle kalmayıp çoğu zaman böyle önemli gecelerin modasını bizzat kendisi tasarlayan Pronovias gece elbiseleri konusunda adından söz ettirecek bir markadır. Hatta çoğu zaman gala, kokteyl ve davet gibi programlarda ünlülerin tercih ettiği gece elbiseleri genellikle Pronovias Modelleridir.


 


 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder