25 Mart 2014 Salı

Farklı Kombinler Denemekten Çekinmeyin!

Önemli bir geceye davetlisiniz diyelim. Yahut bir programda en şık olmak için adaysınız. Bunun için yapmanız gereken içinizden geldiği gibi giyinmek ve en güzel tercihleri yapabilmek. Evet hem istediğiniz gibi giyinip hemde en şık olmak için biraz göz zevkinize ve modaya uyumlu olmanız yeterli. Gündelik hayatta değilde böyle önemli günlerde bayanların baştan aşağı giyim kuşam tercihlerine kombin denilmekte. Artık dillerde bir kombin muhabbetidir hiç eksik olmuyor. Hele moda sitelerinde ( aynı bizim sayfamızda olduğu gib) günün kombini şeklinde köşeler bile ayrılmış  durumda:) Bizde takipçilerimize bu yazımızda birbirinden şık kombin örnekleri tavsiye edeceğiz.


Aslında şık olmanın yolu pahalı elbise ve aksesuarlardan ve mağazalardan geçmiyor. Gündüz programlarından galiba Gülben Şhowda olsa gerek moda stilisti bir bayan pazardan nasıl şık giyilir sunumu yapmıştı. Ve çok cüz-i bir miktarla gayette güzel kombinler sergilemişti. burada dikkat etmeniz gereken giydiklerimizi ve takındıklarımızı yanına da  süs diye aldıklarımızı birbiri ile yakıştırmak icon smile İlk baharın neşesini ve güneşini gönlümüze doldurduğu şu günlerde eğer ki önemli bir program yahut geceniz varsa galerimizde ki kombinleri inceleyebilirsiniz. Nasıl kombin tercih etmeliyim sorusunu kendinize fazla sormayın. Pahalı yada marka olması şart değil. Hesaplı mağazalarda bile öyle güzel parçalar bulabilirsiniz ki. Yeter ki gezmesini ve seçmesini bilin!


Pudra pembesi ve göğüs dekolte kısmı taşlarla bezenmiş bir abiyenin yanında beyaz üzerine çok açık pembe taşlar ile süslenmiş bir çanta alarak altına tercih edeceğiniz bir pembe rugan ile en şık olmanız ve dikkat çekmeniz gayet doğal.  Açık sarı ve tül tarzı bir abiye elbise ile turkuaz  yeşili aksesuar ve ayakkabının uyumuna dikkat eder misiniz!  Yeter ki şık giyinmeyi isteyin seçenek o kadar çeşitli ki! Bunların yanında makyajınız ile kombinizi birbiri ile yakıştırmayı unutmayın. Bunun için makyaj tüyoları şeklinde aratma yaparak yazı ve tavsiyeleri inceleyebilirsiniz! Galerimizi inceleyerek sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz. Klasikliği ve şıklığı bir anda yaşamanın zevkini yakalamak için bu kombinler birebir!











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder