26 Mart 2014 Çarşamba

Rüyalara Dahi Girmeyen Gelinlik Modelleri

Yaz mevsiminin güneşi tasarımcıların en büyük ilhamı olsa gerek. Yeni sezonda rekabeti elden bırakmak istemeyen gelinlik tasarımcıları 2014 gelin adayları için rüyalara dahi girmeyen gelinlik modelleri tasarlamaya ve genç kızların hayallerini süslemeye devam ediyor. Bu gelinlik modelleri evliliğe niyeti olmayan kızların fikrini değiştirmekle kalmayıp evli takipçilerimize de iç geçirtecek cinsten. Galerimizi inceledikten sonra yeniden evlenmeye kalkışmayın lütfen icon smile  2014 gelinlik modelleri en yeni örnekleri ile modazor.com farkı ile galerimizde.


Her genç kızın rüyalarını süsleyen bu anlamlı abiye konusunda gelin adayları çok ama çok seçicidir. Bunun sebebi düğün günü davetli tüm kızların hatta yaşı ilerlemiş bayanların dahi gündem konusu gelin kızın gelinliğidir:) Evet aksini iddia eden varsa yorum kısmından belirtebilir. Gelin kızın gelinliği yakışmış mı yakışmamış mı?  Bu tartışılır veya farklı görüşler dilden düşmez. Kızlar kendi aralarında konuşmaya devam ederler:


-Prenses gelinlik modeli tercih etse daha iyi olurdu.


-Taş süslemeli gelinlik modeli güzel seçim fakat bezemeler fazla abartılmış gibi.


-Gelin çiçeği gelinlikle çok uyumlu gözüküyor keşke farklı bir kaç renkte çiçekle daha da açılsaydı.


-Saç modeli gelinlik modeline uymamış. vs vs vs vs icon smile


Düğününüzde bu tür konuşmaların fazla yapılmasını istemeyen gelin adaylarının tek seçeneği vardır. Kendine en yakışan ve üzerinden şık duran gelinliği seçerek, duvağı, çiçeği, saçı-makyajı ve tüm diğer aksesuarları ile birlikte en güzel seçimi yapmak. İşte moda siteleri bunun için var. En yeni gelinlik modelleri nelerdir sorusuna cevap vermek için. Galerimizi inceleyerek belki kendi seçiminiz konusunda farklı fikirler edinebilirsiniz. Herkesin rüyası gerçek olsun dileklerimizle:)


Resimleri büyütmek  için üzerlerine tıklayıp galerimizi inceleyebilirsiniz!





 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder