10 Mart 2014 Pazartesi

Ayakkabı Modelleri Yeni Sezon

Elbise kombinilerine önem veren bayanların sitemizi takip ettiğini biliyor ve en güzel moda haberlerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu sefer bayanların vazgeçilmez tutkusu topuklu ayakkabı modelleri derledik ve en güzel modelleri sizler için derledik. Bayanların rüyalarına girecek derecede iddialı ayakkabı modelleri modazor.com farkıyla.


Kızlar ekseriyetle topuklu ayakkabıları tercih ederler. Bu tercihin farklı sebepleri var tabi ki. En başında boy gelmektedir. Bayanlar boylarını neden uzatmak ister dersiniz? Aklınıza ilk gelen boy kompleksi ise yanılıyorsunuz.  Bunun nedeni abiye elbiselerin ve diğer elbiselerin uzun boylu bayanlarda daha şık durması. Bu tabi ki kişisel ve tecrübelerime dayanarak yaptığım tahmin. Topuklu ayakkabı modelleri neden tercih edilir sorusunun diğer sebebi ise tabi ki şık durması ve bayanlara özel bir koleksiyon olması. Hiç topuklu ayakkabı giyen erkek gördünüz mü?  Resepsiyon , davet, düğün veya balo gibi cemiyetlerde özenerek seçtiğiniz hatta gerekirse diktirdiğiniz  abiye elbisenizin altına elbette ki topuklu ayakkabı giymeyi tercih edersiniz. Bu tutku ve bu tercih hiç bir zaman modasını yitirmeyecek.


Gelelim birbirinden güzel ayakkabı modellerimizin detaylarına. Parlak mor, siyah ve pembenin büyüleyici zerafetini üzerinde toplayan bir topuklu ayakkabı etkileyici değil mi? Topuk kısmı kadife görünümlü olup burun kısmında parlak siyahın göz kamaştırıcı güzelliği siyah ve fıstık yeşili topuklu ayakkabıyı tercih etme sebebiniz olabilir. Tek renk topuklu rugan ayakkabılara dikkatle bakarsanız eğer renk seçiminin sade gibi göründüğü halde ne kadar büyüleyici olduğunu fark edersiniz. Burun kısmı ile topuk arkası kısmının kombin renklerden oluştuğu açık mavi topuklu ayakkabıyı özellikle model üzerinde seçtik ki açık tenli bayanlar kesinlikle tercih etmelidir diye düşünüyorum. Tek ren rugan bir ayakkabı düşünün ve en alt çizgisinin sarımtırak bir renkten şeritli olduğunu. Galerimizi incelediğinizde bahsettiğimiz ayakkabı modellerini hayranlıkla izleyeceksiniz.


Bu detaylar ve daha fazlası modazor farkı ile galerimizde. Yeni sezon ayakkabı modelleri galerimizde fiyatını merak ettiğiniz modelleri araştırmak istiyorsanız Butigo ayakkabı modelleri şeklinde arama yapmanız yeterli olacaktır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder