4 Mart 2014 Salı

Bebek Örgü Modelleri ve Vazgeçilmezlerimiz




Teknoloji ve moda ne kadar yol alırsa alsın bazı değerlerimiz hiç bir zaman tahtını terk etmeyecek. Bunların başında dantel ve örgü modelleri gelmektedir. Bu yazımızda sizlere bebek örgü modelleri galerimizi sunacağım. Fakat öncesinde vazgeçilmezlerimiz olan bazı güzelliklerden bahsetmeden de geçemeyeceğim.


Asırlar öncesinde de ninelerimiz bebekleri için yelek, kazak veya benzeri giysiler örmekle meşguldü. Sene 2014 ve durum hala aynı. Özellikle anne adayları bebekleri için mutlaka internete veya dergilere göz atıp bebek şapka modelleri veya bebek örgü modelleri araştırmıştır. Ve muhtemelen bu yazımızı ve galerimizi incelediğinize göre sizde araştırmaktasınız. Çünkü sürekli yenilenen moda rüzgarına artık örgü modelleri bile tabi olmuş durumda. Her ne kadar geleneksel olsa da. Bizim özelliğimiz zaten bu olsa gerek. Kültürümüzden vazgeçmeyiz ve modayı da takip ederiz.


Sadece örgü yelek ve şapka modelleri mi bahsetmek istediğimiz? Hayır. Zaman ne kadar ilerlerse ilerlesin Türk kızlarımız bilezik ve kolye tutkusundan vazgeçmeyecek. Yeni gelin olup bileklerine altın bilezikleri takmanın heyecanını yaşamayan var mıdır acaba? Biz kültürümüzün insanlarıyız ne kadar entel ve cool gözükmeyi marifet saysak ta. Şu günlerde internette yeni karşılaştığım ve gülmekten kendimi alamadığım bir söz var. ” Ey Türk Kızı! Ne kadar cool olursan ol. Kına gecende ‘yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar’  şarkısı çalacak” Evet kesinlikle katıldığım bu söze katılmayan var mı ? icon smile


Bu açıklamalardan sonra sizlere birbirinden güzel bebek örgü modellerini tanıtalım. Galerimizde en yeni ve şık örgü modellerini inceleyebilirsiniz. Birbirinden şirin modellerde artık klasik çizgiler renklenmeye başladı. Özellikle örgü yelek modellerinde canlı renklerden oluşan şerit veya kabartma desenleri beğeneceğinize eminim. Galerimizden fikir edinebilirsiniz!





 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder