3 Mart 2014 Pazartesi

2014 Yeni Sezon Abiye Modelleri

2014 yılı geldi gelecek derken Mart ayı ile beraber bahar aylarına adım atmış bulunuyoruz. Havaların ısınması ile beraber kışlık giyimimizden sıyrılıp bahar sezonuna geçmek üzereyiz. 2014 Yeni Sezon Abiye Modelleri ve Elbise Modelleri ise kendini göstermeye vitrinlerde yer almaya başlamış durumda. Yeni sezon birbirinden şık modeller vitrinlerde kendini gösterirken kış sezonu ürünler ise yarı fiyatından hatta daha aşağısından satılmaya başlandı bile. Eğer maddiyata önem veriyorsanız ve sezon takıntınız yoksa şimdiden kışlık almayı düşünmenizi tavsiye ederim. Şahsen ben öyle yapmaktayım.


Yeni sezon abiye modellerine baktığımız zaman eskiye doğru hafif dönüş olduğunu görmekteyiz. Kırmızı can alıcı ihtişamını koruyor. Siyah abiyeler ise tercihen vücudu saran modellerden daha sık karşımıza çıkıyor. Yine bu dönemde kat kat elbise ve abiye modelleri karşımıza çıkmakta. Göğüs hizasından başlayan kat kat abiyeler fazla abartılmadığı sürece göze gayet hoş geliyor elbette. Ve en çok dikkatleri çeken diğer bir ayrıntı ise tül kullanımının yeni sezonda artmış olması. Abiye elbiselere zerafetin yanında ayrı bir hava ve nostalji katan tüller romantikliği temsil ediyor gibi.


Bu ve bunun gibi bir çok detay için en yeni abiye modellerini takip etmek için gözünüz modazor.com adresinde olsun. İşte sizler için derlediğimiz Yeni Sezon Abiye Modelleri.


Resimleri büyüterek galerimizi incelemek  için lütfen üstüne tıklayınız.





 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder