8 Mart 2014 Cumartesi

2014 İlkbahar-Yaz Çanta Modelleri

Elbise kombinlerimizin vazgeçilmez detayıdır el veya omuz çantaları. Genellikle abiye modelleri tercih eden bayanlar için tavsiye edilen çantalar el çantalarıdır. Gündelik kullanımlarda ve ofis kombinlerinde tercih edilen çantalar ise kullanım rahatlığı ve genişliği açısından omuz çantaları olmaktadır. Ne olursa olsun bayanların vazgeçilmez parçası çantalar birbirinden şık tasarımları ile müşteri kitlesine sunulmaktadır. Bu yazımızda yeni sezon çanta modelleri ve trendlerinden bahsedeceğiz.


Genellikle elden kulpu olan çantalar tercih ediliyor çünkü bayanlar çantalarını genellikle elde taşımayı tercih ediyor. Bu çantalar arasında inci bezemeli askılı çantalar şıklığın yanında çok dikkat çekici duruyor. Omuzdan askılı çantalarda ise mümkün olduğunca küçük çantalar tercih ediliyor. Bu çantanın içine makyaj malzemelerinizi zor sığdırabilirsiniz sanırım. Ama şirinliği tartışılmaz. Elbise kombinize uyumlu şekilde püsküllü çantalarda sezonun dikkat çekenleri arasında. Deri görünümlü çanta modelleri veya pullu çanta modelleri elbisenizle gayet uyum içerisinde gözükebilir. Kulpu zincir görünümlü olan çanta alıp kolunuzdaki künye veya boynunuzda ki kolye ile birlikte kombin ederek şıklığınızı artırabilirsiniz. Bu küçük detayla takdirleri toplayabilirsiniz. Yeni sezonda küçük çanta modelleri ne kadar dikkat çekici olsa da büyük çantalar hala tercih sebebi. Çantadan ziyade büyük bir torbayı anımsatan çantalarda tasarımcılar küçük düğme tarzı süslemeler ile zerafeti elden bırakmak istemiyor. Çantaların büyük olmasının sebebi ise bayanların yanlarında taşımaktan vazgeçemediği eşyalarının fazlalığından olsa gerek.


Bu detaylardan sonra 2014 İlkbahar-Yaz Çanta Modelleri galerimizi inceleyebilirsiniz. Şıklığı elden bırakmayan bayanlar için birbirinden güzel çanta modelleri galerimizde. Resimleri büyütmek için üstüne tıklamanız yeterli.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder