3 Mart 2014 Pazartesi

2014 Gelinlik Modelleri

Henüz çocukken gelin olmanın hayalini kuran bayanlar için rüyaları süsler gelinlik modelleri. Küçük küçük kızlara anneleri birbirinden şirin gelinlikler giydirir bazı düğünlerde yahut programlarda. Bu şirin rüya büyür ve her genç kızın en anlamlı günü ve en anlamlı hayali oluverir. Tüm takipçilerimiz umarım hayallerinde ki bir eşe ve düğüne ve tabi ki de hayallerinde ki gelinliğe kavuşurlar. Dedikten sonra yazımıza devam edelim.


Bahar aylarının geldiği şu günlerde 2014 Gelinlik Modelleri şimdiden merak konusu oldu. Moda takip sitesi olarak bizde en yeni gelinlik modelleri üzerine araştırmalar yapmaktayız. Moda tasarımcıları her yıl daha bir özenle süslemekte gelinlikleri. Geçtiğimiz yıllara göre gelinlikler yeni sezonda daha sade olmakla beraber şıklığını korumakta. Kabarık modeller her sezonda kendini gösterirken artık straplez gelinlikler ve balık etek gelinlik modelleri de tasarımcıların vazgeçilmezi. Ve tabi ki de gelin adayı genç kızlarımızın. Ve 2014 sezonunda geçtiğimiz yıllardan anladığımız kadarıyla renkli gelinlik modelleri yine ilgi çekecek gibi gözüküyor. Özellikle galerimizde göreceğiniz gibi kırmızı gelinlik modelleri.


Sadece renklerde ki farklılıkla mı yeni sezon kendini gösteriyor? Hayır tabi ki de. 2014 gelinlik modellerinde aksesuarlarda ön plana çıkarılacak. Aksesuar deyince ilk gelin çiçeği gelmekte aklınıza değil mi? Artık aksesuarlar da çeşitlenmiş durumda. Artık tasarımcılar sadece aksesuarla değil bazı şık detaylarda zerafeti katlamanın peşinde. Galerimizde sergileyeceğimiz gelinliklere dikkat ederseniz gelinlik kemerinin renkleri de dikkat çekici. Bembeyaz prenses gelinlik modellerine bağlanmış kırmızı kemer nasıl yakışmış değil mi? Kemerler bile kendi içinde farklı modellerde tasarlanmış. Bu da gösteriyor ki 2014 Gelinlik Sezonu çok renkli ve iddialı geçecek. Şapkaları atlamamız yanlış olacaktır. Yeşilçam nostaljisini andıran birbirinden şık ve alımlı şapkalar gelinlikleri süslemiş durumda. Hem nostalji hemde şıklık katan gelinlik şapkalarını değerlendirmelisiniz.


Bu verdiğimiz bilgiler yeni sezonla ilgili bazı detaylar. Bu detaylara yer vermeğe ve yeni gelinlik modelleri kataloglarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Peki ya sadece katalog yahut internet araştırmalarına dayanarak gelinlik seçmek doğru mu? Tabi ki hayır. Gelinlik modellerini tamamen vücut yapınıza göre seçmelisiniz. Nişanlınızla ve akrabalarınızla gidip fikir almalı ve kesinlikle aceleye getirmeden tercihte bulunmalısınız. Bunun için sizlere tavsiyem gelinlik seçimini bir kaç güne yaymanız. Son karar sizin elbet. Bu güzel yazımızdan sonra gelin adayı tüm takipçilerimize mutluluklar diliyoruz.

Galerimizi inceleyebilirsiniz.





 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder