25 Haziran 2013 Salı

Yaz İçin Renkli Ayakkabı Modelleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gardıroplara renk geldi. Bu canlılık ayakkabı ve çantada da kendini gösteriyor. Modayı ve şıklığı yakalamak isteyen bayanlar şu günlerde alışveriş merkezlerini dolaşarak kombinlerine yenilerini ekliyor. Vitrinler incelendiğinde rengarenk bir renk skalası bizleri karşılıyor.


2013 yazında ayakkabı modellerinde capcanlı renkler moda oldu. Saks mavisi, mor, su yeşili, pembe, sarı gibi canlı renkler yaz modasının favori renkleri arasında. Moda dünyası uzun zamandır bir geriye dönüş yaşıyor. Bu geriye dönüşten ayakkabı modelleri de etkilenmiş durumda.


Uzun zamandır platform ayakkabılar, hem rahatlık hem de şık duruşu olarak bayanlar arasında en çok tercih edilen modeller arasındaydı. Ancak 2013 yazında 1980’lerde moda olan stiletto ayakkabılar geri geldi. Bu ayakkabılar şık ve zarif bir bayan görüntüsü oluşturuyor. Her rengi ayrı güzel gösteren bu ayakkabı modelinde genelde siyah ve krem rengi tercih edilse de 2013 yazında rengarenk stilettolar vitrinleri süslüyor.


Renkli kombinleri seven bayanlar için bir de baskı ile modellendirilmiş ayakkabılar da göze çarpan modeller arasında. İster ayakkabı-çanta takım yapın, isterseniz çarpıcı renklerle farkın uyumunu yakalayın. Baskı ayakkabı modellerinde çiçek desenleri en çok tercih edilenler arasında bulunuyor. Birçok rengin uyumunu içinde barındıran bu ayakkabı modelleriyle kolayca kombinler oluşturabilirsiniz.


2013 yazında çevremizde canlı renklerle sıkça karşılaşakmışız gibi görünüyor. Ancak bayanlar dikkat; kombinlerinizi yaparken ayakkabı ve çantalarınızın farklı renklerin uyumunu yakalamasına özen gösterin. Takım olarak çanta ve ayakkabı kullanmak oldukça geride kaldı.






Yaz İçin Renkli Ayakkabı Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder