18 Haziran 2013 Salı

Elle 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Elle, yaratıcılıkta sınır tanımayan tasarımları ve rahatlıkları ile ayakkabı konusunda adından söz ettirmeye devam ediyor. Elle 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonu kadınların hayal dünyalarını ve hatta daha fazlasını süsleyen modellerle dikkat çekiyor.


Elle 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonu içinde özellikle rugan ayakkabılar son derece trend durumda… İlkbahar yaz sezonunun ana moda akımı olan neon, yani canlı renklerin sıklıkla tercih edildiği ayakkabılar özellikle spor kıyafetlerle bütünlük oluşturuyor. Her rengin neon tarzı ayakkabılarda uygulanmış durumda.


Elle 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonu daha çok düztaban ve sportif ayakkabılarla oluşturulmuş. Bu çerçevede neon renkler kadar desenlerin ağırlığından söz edebiliriz. Çiçek desenleri çoğunlukta olmakla birlikte geleneksel motiflere ve geometrik şekillere de yer verilmiş. Ön kısımları ise bir fiyonk ya da kurdele ile süslenmiş. Bu ayakkabılar hem küçük kız çocukları, hem de büyükler için son derece şık ve rahat görünümde olduğundan sıkça tercih edilmektedir.


Düz ayakkabı istemeyen ama spor tarzdan da asla vazgeçmeyenler için de Elle 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonu pek çok seçenek sunuyor. Yine rengarenk ve desenli görünümlü bu ayakkabı modelleri yüksek topuklu ve dolgu tabanlı olarak tasarlanmış. Bu ayakkabılar kot pantolonla kombin oluşturulabileceği gibi, spor, mini bir etekle de son derece uyumlu olabilir. Bu ayakkabıların kimisi arkadan açık ama bilekten bağlamalı, kimisi ise arkası kapalı olarak tasarlanmıştır.




Elle 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder