19 Haziran 2013 Çarşamba

2013 Yaz Tulum Modelleri

Kadınların sıcak yaz günlerinde kendilerini en rahat hissettikleri kıyafetler elbette tulumlardır. Tulumlar, aynı zamanda tek parça olmaları sebebiyle, “Altına ya da üstüne ne giyeceğim?” kaygısını da ortadan kaldırmaktadır. Bu açıdan da kadınların kurtarıcısıdır.


Eskiden sadece günlük hayatta tercih edilen tulumlar, günümüzde daha çağdaş ve şık görünümleriyle özel günlerde de kadınların tercihi olmaktadır. Bu anlamda 2013 yaz tulum modelleri de her zevke ve her ortama uygun tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Kimi tulum modelleri ise son derece ilginç ve sıra dışı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


2013 yaz tulum modellerinde genellikle alt kısmı ayak bileğine kadar olan modeller söz konusu. Bu modellerin üst kısımları uzun ya da kısa kollu, kolsuz ve straplez kesim şeklinde tasarlanmış.


2013 yaz tulum modelleri içinde sıra dışı olanlarında ise dizüstü kesim ve sırtı açık modeller dikkat çekiyor. Kimi tulumlarda moda tasarımcılar transparan kumaş kullanmayı tercih etmiş.


Tulum renkleri ana moda akımındakine benzer şekilde neon renklerden yana olmuş. Ancak, en sık kullanılan neon renk yeşil… Bunun dışında kırmızı ve mavi renkler de trend…  Tek renk kullanılmayan tulumlarda ise çiçek desenlerini görüyoruz. Çiçek desenlerinin kullanıldığı tulum modelleri sıra dışı dediğimiz tarzda tasarlanmış. Bu modellerin alt kısmı bir nevi şort niteliğinde… Bu model tulumları daha çok tatil yörelerinde göreceğiz.






2013 Yaz Tulum Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder