17 Haziran 2013 Pazartesi

2013 Gelinlik Aksesuarları

Tercih edilen gelinlik ne kadar şık olursa olsun, onu gösterecek tarzda aksesuarlar kullanılmadığı sürece istenildiği etkiyi yaratamayacaktır. Bu nedenle gelinlik kadar aksesuarlara da önem verilmelidir.


2013 gelinlik aksesuarları gelin adayları için son derece geniş bir yelpaze sunuyor.  Aksesuarlar arasında en önemsenmesi gereken saç aksesuarlarıdır, çünkü saç kendi başına bir aksesuardır ve saçın iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Saç için 2013 gelinlik aksesuarları arasında yer alan parıltılı taşlardan yapılan ya da çiçeklerle süslenmiş taç modelleri tercih edilebilir. Bu aksesuarlar hem dağınık, hem de topuz saçta rahatlıkla kullanılabilir. Prenses tacı modeller de yine dağınık saçları bütünleyebilir. Ancak bu taçla uyumlu olması anlamında prenses gelinlik modellerine yönelmenizde fayda var.


2013 gelinlik aksesuarları arasında parça parça tüm başı ve hatta alnı saran taşlı süslemeli takılar mevcut. Alttan yapılan topuzla birlikte kullanılabilecek bu aksesuarlar sizi davetlilerin arasında en gösterişlisi yapacaktır.


Eğer tercihiniz kır düğününden yana olacaksa 2013 gelinlik aksesuarları arasında yer alan gelinlik şemsiyesini tercih edebilirsiniz. Bu şemsiyeler gelinliğin renginin aksine genellikle yavruağzı ve tonları olarak tasarlanmış.


Saç aksesuarları dışında gelinliği bütünleyen en önemli aksesuar gelin çiçeğidir. Eskiden yapay çiçeklerde yapılan gelin çiçekleri son yıllarda doğal çiçeklerle tasarlanmaktadır. Bu moda akımı 2013 yılında da devam etmektedir. Kimi aksesuarlar ise gelin çiçeği ve gelin tacı ile takım olarak tasarlanmaktadır. Bu durumlarda gelin tacına bir tek çiçek eklenmektedir.






2013 Gelinlik Aksesuarları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder