27 Haziran 2013 Perşembe

Derin Yırtmaçlı Abiye Modelleri

Bu yıl moda olan abiye modellerin de derin yırtmaçlar son yıllar da görmeye alışık olduğumuz bir detay haline dönüştü.Yırtmaçlı abiye modelleri özellikle de uzun bacaklı bayanların vazgeçilmezi.

2013 yırtmaçlı abiye modellerinde özellikle de derin yırtmaçlar ön plana çıkıyor.Genellikle şifon abiyeler de ve balık model abiyeler de yırtmaçlar son derece çekici ve gösterişli bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.Bu abiye modelleri özellikle de cesur bayanların tercihleri arasında yer alırken, daha mütevazi bayanlar için pek tercih edilmiyor. 2013 yılında yırtmaçlı abiye modelleri daha çok uzun modeller de karşımıza çıkıyor. Kısa modeller de son derece demode bir görünüm verebilir.

Yırtmaçlı abiye modelleri daha çok kokteyller,mezuniyet baloları,düğünler de ve özel davetler de tercih edilebilir abiye modellerindendir. Yırtmaçlı abiye tercih ettiğiniz de başka dekolte kullanmamaya özen gösteriniz daha elegan bir görünüm için tek dekolte her zaman idealdir.Vücuduna ve bacaklarına güvenen bayanların tercih etmesi elbette daha doğru olacaktır.Derin bacak dekolteli elbise ve abiyeler bacakları ön plana çıkardığından kalın bacaklı iseniz asla tercih etmemeniz gerekir.Vücudumuzu tanımamız ve uygun kıyafetler seçmemiz son derece önemlidir.Dekolteler ve belli kısımları ön plana çıkaran detaylar kusurları ön plana çıkarabilir ya da daha da hoş gösterebilir bu nedenle elbise seç,iminde son derece dikkat etmek gerekir.

Yırtmaçlı abiye seçerken bacak formunuza,dekolte boyuna ve tercih edeceğimiz mekana uygun kıyafet olup olmadığına dikkat ederek ona göre seçimizi ona göre yapmalısınız.2013 yılında trend olan yırtmaçlı abiyeler 2013 yılında da popülerliğini sürdürmeye devam edecek.Görseller de yer verdiğimiz yırtmaçlı abiye modelleri genellikle şifon,uçuş uçuş etekli,tek renk ya da farklı renklerden oluşan desenli abiyelerden oluşmaktadır.Son derece modern ve şık yırtmaçlı abiye modelleri 2013 sezonunda oldukça popüler ve ön planda olacak.

 


Derin Yırtmaçlı Abiye Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder