24 Haziran 2013 Pazartesi

2013 Saat Trendleri

Geçmiş yıllarda sadece zamanı göstermek için kullanılan saatler, artık sadece zamanı göstermek için değil, tek kelimeyle aksesuar olarak kullanılmaktadır. Her sezon yeni modelleri piyasaya sunulan saatler, her zevke ve her kıyafete uygun olarak vitrinleri süslüyor.


2013 saat trendleri incelendiğinde son derece çeşitli modelleri görmek mümkün. Sıra dışı ve yaratıcılığın doruklarda olduğu saatler söz konusu.


Son trendler arasında en dikkat çekici olan saat modelleri süslemeli olanlarıdır. Gümüş ve altın renginde tasarlanan bu saatler ilk bakışta bir saat değil, şık bir bilezik izlenimi veriyor. Bu tarz saatler düğün, kokteyl gibi özel günlerde rahatlıkla kullanılabilecek şık tasarımlardır. Bu yıl, taşlarla süslenen saatler de ışıltılı ve parıltılı görünümleriyle, abartıdan hoşlanan bayanların vazgeçilmezi olacak gibi duruyor. Bu saatleri, uygun bir yüzük, küpe, kolye gibi aksesuarlarla da bütünleyebilirsiniz.


Bunların dışında 2013′ün en trend saatleri arasında neon renklerin hakimiyeti de dikkat çekiyor. Bu saatler her büyüklükte ve şekilde tasarlanmakla birlikte, özellikle gençlerin tercihi olacağa benziyor. Aynı zamanda spor giyinmekten keyif alanlar da bu saat modellerini tercih edebilir.


Yine gençler tarafından tercih edilecek olan, kordonunda ve saatin iç yüzeyinde çeşitli baskılar, şekiller ve yazıların yer aldığı saatler aynı zamanda rengarenk görünümüyle revaçta.


2013 saat trendleri arasında dijital saatler de teknoloji meraklıları için çok daha donanımlı olarak piyasaya sürülmüş durumda.






2013 Saat Trendleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder