29 Haziran 2013 Cumartesi

2013 Büyük Beden Gelinlik ve En Güzel Modelleri

Özellikle kilolu bayanlar kıyafet ve abiye seçiminde problem yaşarlar. Fazla kilolarını kapatan ve zayıf gösteren renkleri tercih ederler. Türk kadınlarının da genel problemi olan kilo daha çok basen bölgesinde kendini gösteriyor elbette. Özel günler de kıyafet seçimi en büyük bir eziyet olur onlara. Elbette herkes gibi tercih ettikleri kıyafet ile şık görünmek isteyen büyük beden gelinlik seçiminde de bir çok detaya dikkat etmelidir ve bu senenin de moda olacak markalarını içermektedir.

Kilolu bayanlar çok kabarık etekli büyük beden gelinlik modellerini tercih etmemelidir. Bu gelinlikler kilolu kadınların çok daha kilolu görünmesine neden olurlar. Dantelli ve güpür detaylı gelinlik modelleri de olduğunuzdan daha geniş ve kilolu göstereceğinden bu model gelinlikleri de sizlere tavsiye etmiyoruz. Sade ve hafif kabarık etekli büyük beden gelinlik modelleri sizler için kesinlikle idealdir. Bedeninizde fazlalıklar daha çok basen ve bacak bölgesinde ise, bel kısmının oturduğu ve etek kısmına doğru genişleyen gelinlikler tercih edilmelidir. Ancak kesinlikle hiç bir kilolu bayan balık model gelinlikleri tercih etmemelidir. Vücuttaki fazlalıklar daha çok kollarda ise, dantel kollu gelinlikleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca dantel kollu gelinlikler bu yılında trend büyük beden gelinlik modellerinden. 2013 büyük beden gelinlik modellerinde sık tercih edilmeyen straplez modeller göğsün üst kısmında fazla kilodan dolayı oluşan toplanmanın hoş görünmediğinden dolayı tercih etmemeniz içindir. Fazla kilolarınız göbek bölgenizde ise göğüs altından aşağı doğru bollaşan gelinlikleri tercih edebilirler.

Straplez gelinlik modellerini de bahsettiğimiz gibi büyük beden gelinlikleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Galerimizde kilolu bayanlar için gelinlik alışverişine çıkmadan önce 2013 büyük beden gelinlik modellerini paylaştığımız galerimizi incelemeyi ihmal etmeyin. Kilolu bayanların çok zorlandıkları gelinlik seçiminde artık gelinlik dünyasının bir çok markası büyük beden gelinlik modellerine koleksiyonlarında yer veriyorlar.

 


2013 Büyük Beden Gelinlik ve En Güzel Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder