9 Şubat 2013 Cumartesi

2013 Moda Topuklu Bayan Çizme Modelleri

2013 yüksek topuklu bayan çizme modelleri kış aylarında şıklıklarını göstermeye devam etmektedir. Birbirinden farklı olan çizme tasarımları ile çok şık duran ve beğenilen tasarımlar arasında yer almaktadır. 2013 topuklu bayan çizme tasarımları kesinlikle bayanların şıklıklarını yansıtacak olan ve her kıyafetleriniz ile rahatlıkla kombinleyeceğiniz tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Birbirinden farklı çizme tasarımları kesinlikle modern yapıları ile çok beğenilen ve tercih edilen modeller olmaktadır.

2013 topuklu bayan çizme modelleri isterseniz günlük yaşantınızda isterseniz de akşamları özel gecelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Topuklu giymek kesinlikle bayanların hiç vazgeçemeyeceği sürekli kullanmaktan zevk aldıkları detay olmaktadır. Aslında bayanları daha alımlı gösteren çizme modelleri ile çok şık durmaktadır. 2013 yılında vitrinlerde topuklu çizme modelleri ile rengârenk olan tasarımlardan sizlerde istediğiniz rengi seçerek ayaklarınızın şıklığına şıklık katabilirsiniz. Uzun çime modellerinde genellikle siyah renk tercih edilmektedir.

Siyah deri ve rugan olan modeller ile ilk tercihler arasında yer alırken kesinlikle bayanların ayaklarına çok yakışan ve çok kullanışlı olan modeller olmaktadır. Deri severler isterseniz ince topuklu isterseniz de kalın topuklu olan çizme modellerinden birisini tercih edebilirsiniz. Mor severler için uçları siyah rugan olan bayan yüksek topuklu çizme modeli ile çok şık duran tasarım bir çizme ile karşımıza çıkmaktadır. Gri renk severler gri uzun çizme detayı ile kesinlikle çok şık olabilir. Tokalı olan uzun 2013 çizme modellerinden tercih etmek isterseniz eğer iki bantlı olan çizme modeli kesinlikle tam sizlere göre olan tasarımlar olmaktadır.

Siyah ve sarı rengin uyumu kesinlikle çok gösterişli durmaktadır. Özel geceler için kırmızı renk severler için kırmızı uzun çizme modelleri topuklu olması ile kesinlikle çok göz alıcı bir güzelliğe sahip olmaktadır. Sizlerde birbirinden güzel olan 2013 bayan çizme modellerini inceleyerek seçimlerinizi ona göre yapmanızı önermekteyiz.

Resimleri büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın

 


2013 Moda Topuklu Bayan Çizme Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder