28 Aralık 2012 Cuma

Toshiba Servis - 444 7 404

Profesyonel ekibi ile kalitesinden ödün vermeden kuruluş amacının dışına çıkmadan hizmet vermek için kurulan Toshiba Servis bu konuda rakiplerinden oldukça öndedir. Her türlü elektronik cihazın bakım, onarım ve montajı gibi teknik konular ile ilgilenirken müşteri memnuniyetini de ihmal etmemektedir. Bu güne kadar teknik servis sektöründe Türkiye için birçok hizmetleri buluna firma oldukça mütevazi bir yapıya sahiptir. Severek kullandığımız eşyalarınızı bizler içinde aynı değere sahiptir. Sizlerin işlerini kolaylamak ve hizmetlerimizi olabildiğince seri ve kaliteli yapmak için uğraşıyoruz. Kendi alanında hizmetleri ile firma adını kanıtlamıştır.

Toshiba Servis Kadıköy

Toshiba servis Toshiba markalı eşyalarınızın bir anlamda sağlığından sorumludur. Hastalanan kişinin nasıl iyi bir doktora ihtiyacı olursa arızalanan eşyalarınızın da iyi bir teknik servise ihtiyacı vardır. iyi bir teknik servise ihtiyacınız olduğu anlarda 444 7 404’ü her zaman arayabilirsiniz. Üstün kaliteli hizmetleri ile her zaman yanınız olan ve olmaya devam edecek olan Toshiba servis Türkiye’deki müşteri kitlesini günden güne artırmaktadır. Müşterilerine karşı saygıda kusur etmeyen personeli ile kaliteli hizmet anlayışı birleşince ortaya memnun müşteriler çıkmaktadır.
Uzun yıllardır bu sektörde olan firma artık teknik konuların bütün incelikleri hakkında detaylı bilgiye sahiptir. Edindiği bilgileri pratiğe dökme aşamasında üstün kabiliyeti ile her işin üstesinde gelmektedir. Verdiğimiz hizmetlerde 1 yıl yedek parça garantisi mevcuttur. Toshiba servis servisine gelen her müşteri ayrıcalıklıdır.

Site Adresi : http://www.toshibaservis.co/


Toshiba Servis - 444 7 404

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder