12 Aralık 2012 Çarşamba

Online Oyunların En İyisi

Facebook ve Zynga internet tarihinin en başarılı ortak çalışmalarından birine imza atarak, Facebook üzerinden yayınlanan oyun uygulamaları ile dünya üzerinde milyonlarca kişinin canlı olarak oynayabildiği başarılı uygulamalar oluşturdular. Bu oyunların geliştirilmesini sağlayan Zynga, kullanıcıları nereden vuracağını bilen öngörüsü ile ortaya koyduğu oyunların her birinde, kullanıcı rahatlığını ve taleplerini ön planda tutuyor.

Bu başarılı işbirliğinin ilk sonucu olarak ortaya çıkan oyun olan Zynga Texas holdem poker, eşsiz bir başarı yakalayarak, dünya üzerinden birbirlerinin dillerini bile bilmeyen milyonlarca poker meraklısına, canlı olarak müthiş bir poker deneyimi yaratmaya devam ediyor. Her gün kullanıcı sayısına yenilerini eklemeye devam eden oyun, sağlam altyapısı ve katı kuralları ile bir poker oyunundan beklediğiniz her şeyden daha üstün bir performans sergiliyor.

Türk kullanıcılarında çok beğenerek oynadığı oyunlardan biri olan Zynga Texas holdem poker, yüz binlerce Türk Poker meraklısını, her gün masalarında ağırlamaya devam ediyor. Bu yoğun ilgi karşısında oluşan Chip ihtiyaçlarına yanıt verebilmek amacıyla 2008 yılında kurduğumuz web sitemiz üzerinden ülkemizde bir ilk olarak başladığımız Chip satışı işlemlerimizi, başarılı bir şekilde sürdürmekteyiz.

Dört yıl boyunca on binler düzeyinde memnun müşteri referansı elde eden sitemiz, Chip satış işlemlerini üstün bir başarıyla ve en ucuz olacak şekilde sürdürmektedir. En güvenilir ve en sağlıklı alım işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz web sitemiz, uzman bir ekip tarafından yönetilmektedir.

 


Online Oyunların En İyisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder